Neskutečná roztomilost. Malá holčička se převlékla za královnu. Co na to Alžběta?

17. ledna 2022·Celebrity·Barbora Turková

Alžběta II. (Foto: ČTK)

Že královně Alžbětě nezáleží na blahu občanů a nemá smysl pro humor? Tak to rozhodně nikdo tvrdit nemůže. Američanka Jalayne Sutherland si jako halloweenský kostým vybral ten, že šla za samotnou královnu. Ta se to dozvěděla a velmi ji to dojalo. Informaci přinesl deník The Sun.

Malá Jalayne vypadala na Halloween opravdu neskutečně roztomile. Na sobě měla modrý kabátek, klobouk, malou kabelku a nechyběli ani věrní a oblíbení psi královny Alžběty II. rasa corgi. Aby se holčička, co nejvíce podobala královně, vzala si ještě bílou paruku a na krk si pověsila korále.

O malé Američance informovala její maminka Katelyn Sutherland deník The Sun. Ta prozradila, že kostým se setkal během Halloweena s velkým úspěchem. „Při halloweenské procházce jsme obdrželi mnoho a mnoho komplimentů, ale nejraději jsem měla reakce, když se jí lidé klaněli nebo jí mávali a oslovovali ji Vaše Veličenstvo,“ popsala.

 

Snímek pak nakonec opravdu samotné královně poslala, i když asi nečekala, že dostane odpověď. “Největší inspirací pro tento kostým byly psi našich přátel,” svěřila se maminka roční holčičky. “Chtěli jsme vymyslet takový kostým, aby byli všichni spolu,” řekla a doplnila, že jsou fanoušky královské rodiny. Odpověď od královny ale opravdu nakonec přišla.

Dopis poslala královniným jménem její dvorní dáma Honry Morrison. „Její Veličenstvo si přeje, abych vám poděkovala za váš dopis. Velmi ji potěšilo, že mohla vidět fotografii vaší dcery Jalayne v jejím nádherném kostýmku. Přikládám několik informací o královských mazlíčcích, které by se Jalayne mohly líbit,“ stálo v dopise. Dopis byl orazítkován insigniemi hradu Windsor a datován 9. prosince 2021.

Celebrity - další články

Doporučujeme