Připravují další rozhovor s Oprah? Harry a Meghan prý chtějí prozradit další královská tajemství

2. prosince 2021·Celebrity·Barbora Turková

Meghan Markle a princ Harry (Foto: ČTK)

Chtějí královskou rodinu zničit? Královský životopisec Duncan Larcombe – autor knihy Prince Harry: The Inside Story si myslí, že pokud dá Harry s Meghan další rozhovor s Oprah Winfrey, královskou rodinu to zničí. Informaci přinesl magazín Closer.

Harry s Meghan prý plánují další šokující rozhovor s Oprah Winfrey. Poté, co v předchozím s moderátorkou řekli, že někdo z královské rodiny se ptal, jakou jejich syn Archie bude mít barvu kůže, než se narodil. „Harry a Meghan způsobili chaos a mám podezření, že je nelze zastavit. Úplně vidím více těchto vysoce profilovaných rozhovorů v hollywoodském stylu s řadou televizních moderátorů,“ řekl královský životopisec Duncan Larcombe, který napsal knihu Prince Harry: The Inside Story.

Larcombe navíc dodává, že v tom velkou roli budou hrát peníze. “Harry bude potřebovat pozornost pro svoje paměti, které mají vyjít také příští rok na podzim. Další rozhovor s Oprah, pokud by byl něco jako ten poslední, by královskou rodinu určitě posunul k bodu zlomu.” 

Odborníci si myslí, že pokud vévodové ze Sussexu poskytnou televizní hvězdě další rozhovor, bude to s královskou rodinou opravdu hodně špatné. A o tom, že by se mezi princem a jeho rodinou ve Velké Británii mohli vylepšit vztahy, už nikdo nebude mluvit. Snad má tedy ještě Harry poslední zbytky soudnosti a soucitu.

Celebrity - další články

Doporučujeme