Nevím, jestli jsem těhotná, okomentovala Jágrova přítelkyně intimní fotku!

17. prosince 2016·Celebrity·Luboš Procházka

Instagram

Partnerka hokejového Boha Jaromíra Jágra Veronika Kopřivová byla tento týden na skok v Česku. A mimo jiné se vyjádřila ke spekulacím, že je těhotná, které vyvolala fotka zveřejněná na sociální síti.

Jaromír na snímku z letiště sahá Veronice na bříško. A co na to modelka? “Nevím, jestli jsem těhotná,” řekla po čtvrteční přehlídce spodního prádla v Praze, kde byla hlavní hvězdou. Na otázku redaktora Blesku, jestli se tedy snaží s Jaromírem o miminko, odpověděla: “To neříkám. Ale ani vám to nebudu popírat!”

GALERIE:Tohle je nová přítelkyně Jaromíra Jágra! Podívejte se 

Mimochodem, snímek, na kterém jí Jágr sahá na bříško, Veronika zveřejnila na Instagramu s velmi zvláštním vysvětlením. “Tuhle fotku z letiště, v pátek před mým odletem, chci využít k dotazu ohledně veganské restaurace v Praze. Nějaký tip? Ne, že bych byla vegan, kdyby se tady našel nějaký útočník zase, ale většinou se tak stravuji, cítím se pak lépe. Dnes budu mít totiž konečně čas na jídlo po třech dnech, takže bych si ráda vychutnala oběd,” napsala Veronika. Zvláštní vysvětlení tak intimní fotky…

Celebrity - další články

Doporučujeme