Nicholas Cage je upír a Paul McCartney už nežije: 8 nejbláznivějších spekulací o celebritách

8. února 2020·Celebrity·Redakce

Nicholas Cage, Paul McCartney, Kurt Cobain, Marilyn Monroe

Lidé milují záhady a ke spoustě věcí bývají nedůvěřiví. Někdy to ale může být hodně postavené na hlavu. Tak jako některé spekulace o slavných lidech, které jsou hodně bláznivé.

1. Je Paul McCartney už dávno mrtvý?

Asi nejbláznivější spekulace tvrdí, že opravdový Paul McCartney zemřel už v roce 1966 a slavná skupina Beatles poté najala mladíka, který mu byl velmi podobný. Ostatní členové skupiny ovšem prý cítili pocit viny a do svých písní tak vložili různé “tajné odkazy”. Nejvíce klíčů k odhalení Paulovy smrti je údajně na albu Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band. 

2. Pomstili se Miley Cyrus šéfové Disney?

Zpěvačka Miley Cyrus byla před lety hlavní tváří společnosti Disney v seriálu Hannah Montana. Jenže v roce 2010 se najednou z hodné holčičky stala sexy dračice, která provokovala všude možně a rozhodně už nebyla dětským vzorem. Ačkoliv si většina lidí myslí, že prostě dospěla, tvůrci bláznivých teoriií tvrdí, že ji nechali zavraždit šéfové Disney, když jim nechtěla být po vůli. A ta zpěvačka, která se ráda na veřejnosti obnažuje, je vlastně už někdo úplně jiný. Podobná spekulace existuje také u zpěvačky Avril Lavigne. Ta prý spáchala sebevraždu už před třinácti lety a nahradila jí dvojnice. A důkazy prý o tom můžete najít v textech písní druhého alba populární umělkyně.

3. Zabila Lady Gaga zpěvačku a sebrala jí identitu?

Ještě bláznivější teorie panuje ohledně další zpěvačky jménem Lady Gaga. Ta původně vystupovala jen jako tanečnice v pozadí a rozhodla se vzít osud své kariéry do vlastních rukou. Tak údajně zabila umělkyni jménem Lina Morgana, zamaskovala to jako sebevraždu a ukradla jí její identitu. Okopírovala její vzhled a osobnost a za pár měsíců se stala slavnou.

4. Doplatila Marilyn Monroe na tajemství Kennedyových?

O tom, že zavražděna byla i slavná herečka Marilyn Monroe se spekuluje už léta. A asi jako jediná, má tahle teorie trochu normální základ. Marilyn měla aférky s někdejším prezidentem Johnem Kennedym a mívala pletky i s jeho bratrem Bobbym. A díky tomu věděla o jakémsi rodinném tajemství. Jedna teorie proto tvrdí, že ji nechal zavraždit Bobby Kennedy a nechal to zinscenovat jako předávkování. Před pár lety ale také jakýsi bývalý tajný agent na smrtelné posteli prozradil, že byl najat na její vraždu. O smrti Marilyn Monroe pojednávají celé knihy.

5. Zabila Kurta Cobaina jeho přítelkyně?

Také nad další smrtí slavného umělce se dodnes vznášejí otazníky. Zpěvák Kurt Cobain ze skupiny Nirvana byl na vrcholu popularity, když jej našli doma s prostřelenou hlavou. Někteří fanoušci si dodnes myslí, že jeho smrt zinscenovala přítelkyně Courtney Love, aby získala jeho peníze. O této teorii existuje i filmový dokument.

6. Je Nicholas Cage nesmrtelný upír?

Ale bláznivé teorie existují nejen o smrti slavných, ale i naopak o jejich nesmrtelnosti. Kdosi objevil fotografii z 18. století, na které je člověk identicky vypadající jako populární herec Nicholas Cage. A kdo jiný by mohl žít tak dlouho, než nesmrtelný upír, že? Stejná teorie panuje o dalším herci. Keanu Reeves totiž vypadá úplně stejně jako jakýsi malíř žijící už někdy ve 13. století.

7. Slavní herci jsou tajní manželé a mají už čtyři děti?

To herci Kristen Stewartová a Robert Pattinson ztvárnili upíry na filmovém plátně ve slavné sérii Stmívání. A i o nich existují spekulace. Netýkají se však nesmrtelnosti, ale jejich tajného života. Údajně jsou už dávno manželé a mají spolu čtyři děti. No nevím, opravdu by se některé slavné ženě podařilo utajit čtyři těhotenství?

8. Tom Cruise žádné dítě nemá?

Naproti tomu milovníci spekulací tvrdí, že Tom Cruise žádné svoje vlastní dítě nemá. Slavný herec byl třikrát ženatý a má oficiálně tři děti, dvě jsou však adoptované. A ani dcera Suri prý není jeho. Bývalá manželka Katie Holmesová prý otěhotněla s hereckým kolegou Chrisem Kleinem. Oficiálně se ale prý bývalí manželé dohodli, že Suri bude prezentována jako Tomovo dítě.

celebrity

FOTO: wikimedia, flickr

 

 

 

Celebrity - další články

Doporučujeme