Novinky v 17. sezóně seriálu Ulice. Co způsobí nové postavy a jak vypadá aktuální znělka?

17. srpna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Ilustrační foto (Zdroj: se souhlasem TV Nova)

Seriál Ulice rozjel v pondělí svoji už 17. sezónu. Po prázdninové pauze se vrací na televizní obrazovky a kartami osudu oblíbených postav pořádně zamíchají i tři nováčci. Co dalšího si tvůrci nekonečného seriálu pro své diváky připravili?

Jednou z nových tváří je Daniel Bambas, který se do povědomí dostala jako právník Petr Černý v seriálu Velmi křehké vztahy. Tam se potkal s Hanou Holišovou, se kterou se po letech setká i v Ulici. “Moje postava se jmenuje Mirek a je to úspěšný podnikatel, který se při lezení ve skalách seznámil s Magdou (Veronika Čermák Macková). Jak se to mezi nimi bude vyvíjet, zatím nemohu prozradit,” nastínil herec svou úlohu. Dodal, že se jedná o pozitivní postavu, takový princ na bílém koni.

Od samého začátku vídáme v seriálu Rudolfa Hrušínského. K němu minulý rok přiskočila i švagrová Miluše Šplechtová a nyní se přidává neteř Kristýna Hrušínská. “Moje postava se jmenuje Vanda Veselá a vrací se z emigrace do Čech, aby poznala svoji mámu, kterou hraje moje maminka,”  prozradila tak herečka, že i v seriálu si obě střihnou stejné role jako v životě. Ještě zbývá zapojit tatínka, Jana Hrušínského.

View this post on Instagram

A post shared by Ulice (@uliceserial)

A do třetice všeho dobrého. Poslední novou postavou je herečka Ema Businská, která si zahraje Sáru. Ta vstoupí do života Aničky v podání Ljuby Krbové. “Sára je hodně svá a nebere si servítky. Je vypočítavá, často se snaží manipulovat s lidmi, ale věřím, že je v hloubi duše dobrý člověk. Ráda by se osamostatnila, ale zatím je trochu ztracená, hlavně sama v sobě,” popisuje mladá herečka.

Příznivci televizní zábavy se ale mají dozajista na co těšit. Dočkají se dramatických zápletek, mezi nimi bude tentokrát například i problematika takzvané sendvičové generace, rakovina prostaty, bossing na pracovišti, hubnutí, hledání cest, jak zlepšit životní prostředí a prostředí kolem sebe nebo komplikovaný start do života dětí z azylových domů.

Kromě toho si TV Nova pro diváky připravila i zbrusu novou a hodně barevnou znělku. Ta se sice během vysílání měnila několikrát, ale nikdy ne takto zásadně. Seriál Ulice běží každý všední den na TV Nova v 18:25.

View this post on Instagram

A post shared by Ulice (@uliceserial)


Celebrity - další články

Doporučujeme