Od komedie Žhavé výstřely uplynulo 30 let. Krásná Ramanda ale zřejmě našla elixír mládí

31. května 2022·Celebrity·Barbora Turková

Valeria Golino (Zdroj: Profimedia)

V komedii Žhavé výstřely byla nezapomenutelná. Valerie Golino si zahrála krásnou Ramandu, o kterou usiloval hlavní hrdina v podání Charlieho Sheena. Herečka se po dlouhé době ukázala na veřejnosti. Jak dnes vypadá? Na to odpovídá Blesk.cz.

Valeria Golina má italsko-řecké kořeny a letos se na filmovém festivalu v Cannes objevila kvůli premiéře filmu Matka a syn. Nutno dodat, že jí to neskutečně sluší, i když je jí už přes padesát a od komedie Žhavé výstřely uplynulo neskutečných 30 let.

Herečka si udržuje perfektní figuru, kterou na festivalu ukázala v béžových, téměř tělových šatech. Navíc měla odvážný výstřih a jen málokdo se jí vydržel dívat do očí. I ty má ale nádherné. Její róba byla ale velmi elegantní a lichotivá. Neodhalovala víc, než měla. Tedy ani bříško, což je velká škoda, protože díky němu si vysloužila přezdívku Horské bříško.

View this post on Instagram

A post shared by ELEONORA PRATELLI SUITE19_PR (@ep.suite19pr)

Je velká škoda, že producenti upustili od pokračování bláznivé komedie. Představitelku Sheenovi lásky by totiž určitě měli. Je ale otázka, zda by do toho hlavní hvězdy šli. Přeci jen ne všichni mají takovou odvahu jako třeba Tom Cruise. Navíc Sheenova pověst teď není úplně ideální.

 


Celebrity - další články

Doporučujeme