Odvážná Tori. Herečka se vrhla do vln, aby zachránila svého syna

4. července 2022·Celebrity·Redakce

Tori Spelling (Zdroj: Profimedia)

Sice se proslavila v seriálu Beverly Hills 90210, ale klidně by si mohla zahrát i v jiným seriálovém trháku, v Pobřežní hlídce. Tori Spelling se ukázala jako oddaná matka. Když její syn ztratil v moři pevnou půdu pod nohama, herečka se ho vydala zachránit. Informaci přinesl Blesk.cz.

Znají to všichni rodiče. Člověk se chvilku kouká jinam, než na své ratolesti a najednou je překvapen, co jeho děti mohou za pár vteřin udělat. Někdy jsou to úsměvné věci, někdy jsou to momenty, které našim potomků (a vlastně trochu i nám) zachrání život.

Něco podobného zažila i herečka Tori Spelling. Společně s dětmi vyrazila na pláž a pohodu u moře si všichni užívali. Jenže v jeden moment její pětiletý syn Beau neustál sílu vln a poroučel se k zemi. Tuhle situaci zažilo snad každé dítě, moře má velkou sílu a někdy nás překvapí, co všechno je možné.

Tori Spelling (Zdroj: Profimedia)

Tori ale jako správná matka nelenila a vrhla se do vln. Naštěstí nemusela překonávat nějaké velké přílivy, protože synkovi se incident stal prakticky hned u břehu. I přesto musel zažít velký šok. Naštěstí ho jeho odvážná maminka v černých plavkách zachránila, z vody ho vytáhla a odvedla do bezpečí. Červené plavky by tvárné blondýnce slušely, nemyslíte?

 


Celebrity - další články

Doporučujeme