Pana Božského z pokračování Sexu ve městě vyškrtli. Důvodem je obvinění ze znásilnění

7. ledna 2022·Celebrity·Dominika Číčelová

Chris Noth (Zdroj: ČTK)

Ačkoliv postava Pana Božského má pohřeb hned v prvním díle pokračování seriálu Sex ve městě, původní záměr byl takový, že se na obrazovkách ještě objeví jako vzpomínka. Po tom, co byl herec dvěma ženami obviněn ze sexuálního násilí a znásilnění, tvůrci jeho návrat stáhli a v oblíbeném seriálu si už neškrtne. S informací přišel deník Blesk.

Chris Noth, kterého všichni známe jako pana Božského a manžela Carrie Bradshaw v seriálu Sex ve městě, byl vyškrtnut z finále pokračování názvem A jak to bylo dál.

V seriálu sice umřel hned na konci prvního dílu na srdeční selhání… měl se však zjevit Carrie ve finále tohoto pokračování, když odjede do Paříže, aby zde popel svého zesnulého manžela rozptýlila. Vždyť právě tam ji pan Božský konečně řekl, že je ta pravá a od té doby spolu žili šťastně až do smrti.

Tuto scénu však tvůrci vystřihli, a to z důvodu, že v prosinci se ozvaly nezávisle na sobě dvě ženy, které tvrdily, že je herec v minulosti sexuálně napadl a znásilnil. Chris tuto vinu popírá a tvrdí, že by takovou věc nikdy neudělal. V Americe však ohledně těchto případů postupují nesmlouvavě.


Celebrity - další články

Doporučujeme