Podle bodyguarda si Kardashianová může za přepadení sama! Gang byl z východní Evropy

4. října 2016·Celebrity·Redakce

Kim Kardashianová se proslavila v televizních reality show a svoji kariéru postavila na tom, že neustále zásobovala veřejnost údaji o svém soukromí. A to se ji zřejmě stalo osudným při nedělním přepadení v Paříži.

Myslí si to alespoň Kardashianové bývalý bodyguard Steve Stanulis. Ten prohlásil, že podobný zločin byl jen otázkou času proto, že ona i její rodina sdíleli až příliš mnoho informací ze svého soukromí na sociálních sítích. Díky tomu měli lupiči podrobné údaje o majetku celebrity a především také o tom, kde a s kým se zrovna pohybuje. Třeba to, že v inkriminovanou noc s ní nebyla její ochranka a že má u sebe diamantový prsten.

To vše se stalo Kardashianové osudným při nedělním přepadení v Paříži. Do luxusní rezidence s devíti apartmány nedaleko britské ambasády vtrhli muži převlečeni do policejních uniforem, kde mířili zbraní na domovníka, který je dovedl do apartmánu Kardashianové. Tu svázali a zamkli v koupelně a pustili se do rabování – odcizili šperky a cennosti za 6 milionů eur (162 milionů korun) a diamantový prsten za 4 miliony eur. Zmizely také mobilní telefony celebrity s řadou soukromých kontaktů a fotografií. Po činu lupiči z místa činu odjeli na kolech.

Podle posledních informací francouzské policie bylo lupičů celkem pět a mluvili anglicky se silným východoevropským přízvukem. Navíc museli mít komplice buď v samotném sídle Kardashianových nebo mezi jejími tělesnými strážci. Měli totiž podrobné informace o jejím pohybu a zvycích. Zatímco oni loupili, hlavní bodyguard Kardashianové Pascal Duvier byl v jednom pařížském klubu se sestrami celebrity Kourtney a Kendall.

Drama v hotelu v Paříži: Ozbrojenci přepadli Kim Kardashian. Mířili na ni zbraněmi!

Celebrity - další články

Doporučujeme