Pohádka končí. Co čeká Jaromíra Soukupa a Agátu Hanychovou teď?

16. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Agáta Hanychová. (Foto: Profimedia)

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup opouští španělský ráj a vrací se domů. Prázdniny jim končí, ale Agáta je šťastná jako blecha. Na svém instagramu nešetří vděkem a je přesvědčená, že jsou to ty nejhezčí prázdniny, jaké zažila.

I když to možná málo kdo čekal a stejně jako Agátin bratr Vincent vyhlíží Kazmu, který vyskočí a prozradí, že vztah Jaromíra a Agáty je jen na oko, hojně probíraný pár je stále spolu a stále šťastný. Prázdniny se blíží ke konci a s nimi končí i báječná dovolená těchto dvou hrdliček, kterou si užívali ve španělské Marbelle. Agáta je však přesvědčená, že to byly ty nejkrásnější prázdniny. 

View this post on Instagram

A post shared by Agata Hanychova (@agatahanychova)

“Mohla bych psát, jaké to bylo, co jsme viděli, jedli a zažili anebo taky ne. Děkuju,”poděkovala Agáta Jaromírovi veřejně na svém instagramu. Podle všeho, co sdílela a kolik díků Jaromírovi věnovala, ani nic říkat nemusí. Je celkem jasné, že Agáta je šťastná, že ho má, a že to byla perfektní dovolená. “Děti moje… Oddávám pondělky a středy,” informoval je novinář a starosta Řeporyjí Pavel Novotný. 

Otázka ovšem je, jak se jim bude dařit v realitě. Zatím, co jsou spolu, stále někde lítají, cestují a užívají si krásné zamilované chvíle. Co s nimi ale udělá realita? Půjdou od sebe tak rychle, jako k sobě, nebo skutečně na svatbu dřív nebo později dojde? 


Celebrity - další články

Doporučujeme