Pohroma ve StarDance pokračuje. V sobotu nezatančí Mirai Navrátil, má covid a v soutěži končí

1. prosince 2021·Celebrity·Barbora Turková

Mirai Navrátil a Lenka Nora Návorková (Zdroj: se souhlasem České televize)

Letošní rok taneční soutěži StarDance nepřeje. V sobotu si nezatancuje zpěvák Mirai Navrátil, který na instagramu přiznal, že je nakažený covidem. Vzhledem k tomu, že už jednou chyběl, musí soutěž opustit. Podle britské licence nesmí VIP hvězda chybět dvakrát.

Po sobotním charitativním kole oznámila tanečnice Miraie Lenka Nora Návorková (30), že je covid pozitivní. Řekla to přesně ve chvíli, kdy končil sedmý přímý přenos, kde Mirai tančil s její náhradnicí, tanečnicí Zdeňka Godly Terezou Pruckovou.

Tančit s ní měl i teď v sobotu, ale to už se bohužel nestane. Miraovi vyšel pozitivní test na koronavirus. “Byl to několikaměsíční školní výlet s třídním učitelem Ebenem, který nás vytrhl z reality dnešních dní. Nedílnou součástí výletu byly bolavé kyčle, panika před každým přenosem, propocená nepraná trika a taky ruská ruleta kolem covidu. Ten je aktuálně všude a teď si šáhnul i na mě. Zaplaťpánbůh jsem v podstatě bez příznaků, ale pravidla hry jsou daná a znamená to pro mě konec výletu, konec kapitoly zvané StarDance,” napsal zpěvák na svém instagramu.

View this post on Instagram

A post shared by Mirai Navrátil (@mirainavratil)

Zpěvák dodal, že je mu to líto hlavně kvůli fanouškům, kteří pro něj hlasovali. Poděkoval své tanečnici Lence. “Děkuji Ti Leni, že jsi ze mě udělala “skorotanečníka”, ač jak říká Tatiana Drexler, som hrbatý. Bude mi to sakra chybět a jsem vděčný za všechna přátelství a lidi, co jsem mohl poznat. Definitivně nejde zapomenout. Děkuji VŠEM, co se jakkoliv podíleli, připadal jsem si pár týdnů opravdu jako STAR, když na mě třeba v kostymérně naskákalo 5 holek pokaždé když se ze mě měl stát člověk. Děkuji kapele, nejbližším za podporu a pochopení, celému realizačnímu týmu, holkám v jídelně a taky Vám všem za každý jeden hlas a nezapomenutelný vítr v zádech,” pokračoval.

Informaci potvrdil i Blesku. “Strašně jsem se těšil na další dva tance, ale podle pravidel musím skončit, moc mě to mrzí, už kvůli všem těm lidem, co mi fandili a posílali hlasy. Lenka mě určitě nenakazila, osm dní jsme se neviděli.” Mirai nebyl očkovaný, i proto musel poté, co se potvrdil covid u moderátorky Terezy Kostkové do karantény. Důvodem byli protilátky, kterých měl podle lékařů dost. Ani tak to ale nestačilo.

V sobotu tak zatančí jen čtyři páry.  Zpěvačka Tereza Černochová s Dominikem Vodičkou, farářka Martina Viktorie Kopecká s Markem Dědíkem, herec Jan Cina a  Adriana Mašková a krasobruslař Tomáš Vernera s Kristýnou Coufalovou.


Celebrity - další články

Doporučujeme