Práci totálně propadám, říká Jan Maxián

10. září 2014·Celebrity·Redakce

Jan Maxián je hudebník, dabér a herec. Bývalý člen kapely Nightwork. O práci mladý umělec nouzi nemá.

Honzo, co Tě v současný době nejvíc zaměstnává?
No, já tak jako kombinuju spoustu věcí dohromady. Mě to baví diverzifikovat. Takže teďka zpívám, hraju, píšu, točím a tak dohromady. Takže film, seriál, muzika. A dabing je taky jedna disciplína, která mě baví, to je pravda.

 

Co Ty máš rád nejvíc? Ty zároveň vystupuješ s La Putykou, vystupoval jsi v KudyKamu, nebo možná ještě vystupujete. Kdyby sis měl vybrat a říct: “hele, strávím tady v divadle víkend, tak to bude tady, protože tady mě to baví nejvíc”.

No, já asi nejvíc většinou žiju tím přítomným okamžikem, radostí z okamžiku, takže nejvíc jsem vždycky rád z toho, co zrovna dělám. Takže když teďka píšu muziku pro film, tak nejvíc mě baví ten film, když jedu někam moderovat, tak propadnu moderování. A tak to různě kombinuju. Bylo by těžký si vybrat jenom jedno. Já navíc to rád kombinuju, že když v tom divadle hraju, tak rovnou většinou tu muziku pro to divadlo udělám, tak všechno tak jako pohromadě. Nerad bych si vybíral. Nejradši to mám pohromadě.

 

Z Tvýho pohledu, jseš lepší muzikant nebo lepší herec?
Ty brďo. No hele, jak se říká kýčovitě, to ať posoudí jiní. Já jsem si vždycky na konzervě říkal, že když mi něco nešlo v herectví: “ale tak dělám tu muziku přece“. A pak jsem zkusil něco složit a bylo to strašný a řikám: “no ale tak přece jenom jsem ten herec, že jo“. Ale to nevím, třeba koukám, že když mi lidi píšou, že děkujou za nějaký představení nebo když slyšej někde muziku, tak tak pozoruju ty ohlasy, a furt mám pocit, že to tak je tak jako vyrovnaný.

 

Více uslyšíte u Těžkýho Pokondra už ve čtvrtek v 9:00 na Frekvenci 1.

Celebrity - další články

Doporučujeme