Prima sází na Smetanu a Urbana. Zahrají si v historicko-romantickém seriálu

6. srpna 2023·Celebrity·Redakce

Robert Urban a Emma Smetana. (Foto: Profimedia)

Září se pomalu, ale jistě blíží a s ním i nové pořady. Televize Prima v týdnu představila své podzimní programové schéma, mezi novinkami bude i historicko-romantický seriál Eliška a Damián, ve kterém si hlavní role zahraje herečka a zpěvačka Emma Smetana a herec Robert Urban.

Na seriál Eliška a Damián TV Prima sází nejvíce. Diváci se s Robertem Urbanem a Emmou Smetana budou potkávat každou sobotu večer.Příběh Elišky a Damiána je tradiční love story okořeněná o střet dvou světů – toho současného a minulého. Na kontrastu je založena atmosféra seriálu, kde něžnou růžovou barvu vyvažuje smaragdově zelená, a také úvodní znělka, kde je jemný hlas Emmy Smetana doprovázen hlubokým zastřeným hlasem Richarda Müllera,” uvedla Blesku ředitelka vývoje Primy Lenka Hornová.

Na trojském zámku jsme s patřičnou pompou představili projekt, se kterým vstáváme a usínáme poslední tři měsíce… Děkuji za krásnou životní kapitolu a děkuju za nové kamarády, vážím si toho velmi,” napsala na instagram Smetana.

View this post on Instagram

A post shared by Emma Smetana (@emmasmetana_music)

Pohádkový příběh bude mít dvanáct dílů a nese podtitul Láska přes staletí. Kromě hlavních představitelů se v seriálu objeví Anežka Rusevová, Anna Dvořáková, Jan Komínek, Petr Buchta, Milan Šteindler, Michaela Kuklová nebo Dana Syslová.

View this post on Instagram

A post shared by Televize Prima (@primaftv)

Celebrity - další články

Doporučujeme