Krimi, komedie i rodinná dramata. Nova odhalila podzimní novinky

3. srpna 2023·Zábava·Redakce

Tisková konference TV Nova. (Foto: TV Nova)

Máme za sebou polovinu letních prázdnin a s tím se také přiblížil návrat oblíbených seriálu na obrazovky TV Nova. Kromě stálic jako je Ulice, Zlatá labuť, Jedna rodina nebo Co ste hasiči, se mohou diváci těšit i na řadu podzimních novinek, ve kterých nebude chybět napětí ani zábava. Vysílací schéma představila Nova na středeční tiskové konferenci.

S blížícím se podzimem se na obrazovky televize vrátí i oblíbené pořady. Diváci se tak mohou těšit na pokračování Ulice, Jedné rodiny, Na lovu, Co ste hasiči. Nebudou chybět ani kulinářské show jako Souboj na talíři a nová řada MasterChef Česko.

Podzim se na obrazovkách TV Nova ponese opět ve znamení žánrové pestrosti programové nabídky, na jejíž přípravě jsme spojili síly s těmi nejzvučnějšími jmény na trhu,” uvedla ředitelka programu TV Nova Silvia Majeská. Celá sezona bude zaměřena na lokální témata a rodinnou zábavu. Po devítileté pauze se na obrazovky s novými díly vrátí oblíbená Kriminálka Anděl. Každé pondělí se tak budete moci zapojit do tajů vyšetřování s Davidem Švehlíkem, Markem Taclíkem, Michalem Novotným a Helenou Dvořákovou. Tým kriminalistů nově doplní Oskar Hes a Jiří Langmajer.

Milovníci komediálních žánrů si přijdou na své s novinkou Táta v nesnázích, kde se v hlavní roli představí Martin Pechlát, který si zahraje Petra. Má takovou “tátomámovskou” roli. Prožívá spoustu vtipných situací, ale velmi často i strach o dcery. Je přísný i pohodář. Tak od všeho trochu,” říká o roli.

Poslední novinkou pak bude dokureality Ztracená rodina, kde dostanou druhou šanci ti, kteří se rozhodli jít proti proudu času a libovůli osudu. V tomto pořadu nebude nouze o dojemná shledání po dlouhá léta odloučených členů rodiny. Nejde o senzace, ale o hluboké lidské prožitky,” sdělila moderátorka Tereza Pergnerová, která bude společně s publicistou Mirkem Vaňurou diváky každý čtvrtek po 21:30 pořadem provázet.

Podzimní vysílací schéma TV Nova. (Foto: TV Nova)

Zábava - další články

Doporučujeme