Princ George mohl zůstat vzhůru déle, aby se pozdravil s Obamou!

23. dubna 2016·Celebrity·Luboš Procházka

Aby mohl přivítat amerického prezidenta Baracka Obamu, směl v pátek jeden z nejmladších členů britské královské rodiny, dvouletý princ George, zůstat večer vzhůru déle než obvykle! Hlavě USA před večeří s jeho rodiči a strýcem poděkoval za houpacího koníka, kterého mu Obama poslal, když se narodil.

Všichni mužští účastníci večeře, tedy princové William a Harry a prezident Obama, se oblékli neformálně, všímají si britská média. Měli sice oblek, ale nevzali si kravatu. Princ George se už chystal do postele, a tak jednoho z nejmocnějších mužů světa pozdravil oblečen v pyžámku a županu. Georgeova matka, vévodkyně Kate, si pro tuto příležitost oblékla modročervené splývavé šaty a Obamova žena Michelle zvolila kombinaci béžové a velbloudí.

Obama přiletěl do Británie na státní návštěvu ve čtvrtek večer. V pátek poobědval na hradě Windsor s královnou Alžbětou II., která tento týden oslavila devadesátiny, a odpoledne jednal s premiérem Davidem Cameronem. Dnes má v plánu mimo jiné setkání s britskou mládeží.

Foto: Twitter

Celebrity - další články

Doporučujeme