Princ George slaví deváté narozeniny. Rodina se opět pochlubila nádherným portrétem

22. července 2022·Celebrity·Barbora Turková

Princ George s maminkou Kate (Zdroj: Profimedia)

Královská rodina má opět důvod k oslavám. Dnes své deváté narozeniny slaví nejstarší syn prince Williama a jeho manželky Kate Middleton, George. A opět nechybí tradiční fotka, kterou má na starosti zřejmě Kate, která je vášnivou fotografkou. Tou se vévodové z Cambridge pochlubili na instagramu.

Geroge slaví své narozeniny 22. července, ale pyšní rodiče se nejnovějším portrétem svého syna pochlubili už o den dříve. Toto gesto se pro Kate a Williama stalo tradicí, jakmile má jeden z jejích potomků narozeniny, mohou se všichni těšit na fotografii. Navíc se vždy jedná o snímek, který fotí vévodkyně, i když tady to zatím není potvrzeno, a vždycky má nějaký hlubší význam. A nejinak tomu je i tentokrát.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Malý princ se usmívá od ucha k uchu, na sobě má světle modré tričko s límečkem. Více z jeho postavy vidět není, portrét je focený jen do poloviny těla.„George má 9!“stojí stručný komentář u chlapcovy fotografie. Princ vypadá spokojeně, i když Kate se jednou svěřila, že děti už její focení trochu otravuje. Ona je k tomu ale vždy přemluví.

Záhadou je i místo focení. Pozadí za princem je rozostřené, ale podle barev to působí, že je focena někde na pláži. Vzhledem k tomu, že je léto a děti mají prázdniny, je to celkem očekávatelné. Navíc časopis People nedávno přinesl informaci, že Williama s rodinou čeká dovolená na soukromém karibském ostrově Mustique. Co je na fotce ještě zajímavé je to, že princ začíná být stále více a více podobný svému otci. Stačí se podívat na snímky, kde je Williamovi také devět let. Jeho syn je jeho věrnou kopií.


Celebrity - další články

Doporučujeme