Přiznání Adele: Byla jsem hraniční alkoholička. Bez vína je to ale nuda

19. října 2023·Celebrity·Redakce

Adele (Foto: Profimedia)

O tom, že Adele komplet změnila svou životosprávu a životní styl a zhubla o 40 kilo, všichni víme. Co jsme ale ještě do teď nevěděli, je fakt, že zpěvačka balancovala na ostří nože alkoholismu. Nedávno se z ní stala abstinentka, ale přiznává, že ji to bez alkoholu nebaví. Informuje o tom Blesk.cz.

Pokud chce člověk radikálně a správně zhubnout, musí si vedle dobrot odpustit také alkohol, který má v sobě spoustu kalorií. To moc dobře ví i Adele. A právě proto v rámci změny svého životního stylu, přestala pít. 

Svým fanouškům při té příležitosti sdělila, že chybělo jen málo a byla by z ní patrně alkoholička. Alkohol má velice ráda a už dříve přiznala, že během Covidu vypila klidně i čtyři láhve vína před obědem. I ona sama si tak uvědomila, že má s alkoholem problém a mohla by to být cesta do pekla.

View this post on Instagram

A post shared by Adele (@adele)

“Přestala jsem s pitím asi před třemi a půl měsíci. Vlastně jsem většinu svých dvacátých let byla hraniční alkoholička,” přiznala zpěvačka se zlatem v hrdle. Je však otázka, jak dlouho jí tato abstinence vydrží. Netají se totiž tím, že jí alkohol chybí. Je to nuda,” stěžuje si Adele. Moc mi to chybí. Vynechávám i kofein.”

Celebrity - další články

Doporučujeme