Nejprve hubnutí, teď plastika? Adele začíná být k nepoznání

11. července 2022·Celebrity·Redakce

Adele. (Zdroj: ČTK)

Adele šla před nějakým časem do sebe a radikálně zhubla. Z korpulentní zpěvačky se stal nový sex symbol, ze kterého byli fanoušci na větvi. Teď Adele ale přidala další změnu. Ta se ale moc lidem spíše příčí. Informaci přinesl Blesk.cz.

Adele má za sebou divoké období. Rozvod s manželem ji ale nepoložil a zpěvačka šla do sebe. Místo depresí a utápění se v čokoládě a v alkoholu, začala navštěvovat posilovnu, kde pořádně zamakala na své postavě. Výsledek je fascinující, z oplácané Britky se stala neskutečná kočka. Se svým novým partnere, sportovním manažerem Richem Paulem bydlí v luxusní americké čtvrti Beverly Hills v Los Angeles.

Sama zpěvačka přiznala, že mnoho fanoušků a fanynek byli její proměnou zklamaná a cítili, že je „body positive“ baculka zradila. „Moje tělo bylo celou mou kariéru objektivizováno – jsem příliš velká, jsem příliš malá, jsem moc sexy, nebo naopak vůbec. Mrzí mě, když se někdo ze sebe cítí hrozně, ale to není můj problém,“hájila se Adele při rozhovoru u Oprah Winfrey.

Adele (Zdroj: Profimedia)

Ve své proměně ale zřejmě pokračuje a otázka je, zda je to tentokrát dobře. Po londýnském koncertě v Hyde Parku byla viděna v autě svého partnera. A její rty byly mnohem plnější, než jak u ní byli fanoušci zvyklí. To samozřejmě mnoho z nich opět popudilo, protože se bojí, že se z Adele stává botoxová královna, kterou nikdy nechtěla být a nutno dodat, že to nemá ani zapotřebí.

Celebrity - další články

Doporučujeme