Prodá se vila s cejchem sebevraždy? Jevany Karla Svobody jsou na prodej!

17. května 2016·Celebrity·Luboš Procházka

Devět let po smrti Karla Svobody prodává jeho syn vilu v Jevanech. Syn Petr ji nabízí za neuvěřitelných 75 milionů korun! Má šanci ji prodat?

Hitmakerův syn by se prý rád přestěhoval s rodinou do zahraničí, takže kapitál potřebuje. Ale 75 milionů korun? Na prodej nespěchá, takže se možná nakonec nějaký blázen najde.

Petr Svoboda s manželkou a dětmi ve vile žijí. Nastěhovali se tam krátce po smrti Karla Svobody. Ten spáchal sebevraždu ve svých 68 letech. Vdova Vendula Svobodová přenechala Petrovi polovinu domu a se synem Jakubem se odstěhovala do Říčan.

Petr Svoboda je údajně o ceně ochoten jednat. Realitní makléři vidí reálnou cenu vily se zahradou o ploše 3253 metrů čtverečních o mnoho nižší, než jsou představy majitele. Hodnota nemovitosti by se měla pohybovat „pouze“ kolem 20 milionů korun.

Dům je podle realitní makléřky okamžitě volný k nastěhování, i když tam Petr Svoboda s manželkou stále bydlí.

Proč se stěhovat do Jevan

Pokud chcete žít v blízkosti celebrit, jsou pro vás Jevany to pravé místo k nastěhování. Bydlel tu Karel Gott i Lucie Bílá nebo Kateřina Brožová. Stále tu můžete potkat zpěváka Daniela Hůlku nebo manžele Heřmánkovi.

Ve Svobodově vile se můžete těšit na vstupní salonek a prostornou jídelnu se vstupem na terasu. Z terasy vyjdete do zahrady s altánem a ovocným sadem. Pro případ, že by vám přijela návštěva, je tu domek pro hosty. A nechybí ani budova s krytým bazénem. 

VIDEO: Před devíti lety zemřel skladatel Karel Svoboda! Připomeňte si jeho hity

Karel Gott přepisuje veškerý majetek na manželku!

Vendula Svobodová se potřetí vdala! Vzala si Josefa Pizingera

 

Celebrity - další články

Doporučujeme