Proměna princezny Kate. Jak moc a v čem se podle expertů změnila?

30. listopadu 2022·Celebrity·Redakce

Kate Middleton. (Zdroj: Profimedia)

Kate Middleton byla donedávna "pouze" vévodkyní z Cambridge. Po smrti královny Alžběty II. (†96) se ale stala princeznou z Walesu. A podle odborníků se její chování změnilo. Informaci přinesl web The Mirror.

Podle odbornice na řeč těla to byla právě smrt královny Alžběty II. (†96), co změnilo chování Kate Middleton. Oficiálně se z ní stala princezna a je manželkou následníka trůnu. Ve své nové roli se prý chová jinak než doposud. A je možné, že si uvědomuje, že nyní kráčí ve stopách “královny lidských srdcí” princezny Diany (†36) a že ji s ní budou srovnávat.

To rozhodně není snadný úkol. „Tlak by u ní mohl způsobit určité známky úzkosti, a dokonce syndromu podvodníka, ale opak je pravdou,“ citoval deník odbornici Judi James. Z jejího jednání na veřejnosti je jasné, že nejenže svou roli přijímá a chápe ji, ale že se v ní cítí i dobře. A to je obrovská výhoda a devíza.

View this post on Instagram

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Už to jen není krásný doplněk prince Williama, sama se posunula do pozice budoucí královny. „Je mnohem nezávislejší. A často působí mnohem sebevědoměji, když pracuje sama, než když je s Williamem. Její projevy jsou teď na míle vzdálené tomu váhavému a trochu neochotnému stylu, který dosud mívala. Část posilování pozice mohla být způsobena nedostatkem sebejistoty nové královny a nedostatkem touhy být v centru pozornosti,“ domnívá se odbornice.


Celebrity - další články

Doporučujeme