Provokativnost má v genech! Lottie Moss málem neuhlídala ňadro

23. března 2023·Celebrity·Redakce

Lottie Moss (Zdroj: Profimedia)

Lottie Moss má rozhodně rebélii v genech. Sestra slavné supermodelky Kate Moss se věnuje modelingu, ale rozhodně jí nechybí ani lehká dávka provokativnosti, rebélie a drzosti. Kráska se až moc často ukazuje velmi spoře oděná. Jako teď na zahajovacím večírku Radia 1 Big Weekend. Informaci uvedl deník Blesk.cz.

Sexy kráska je sestrou slavné modelky Kate Moss, ale na rozdíl od ní má celou kariéru před sebou. Pětadvacetiletá kráska se ráda objevuje spoře oděná a není se čemu divit. Pyšní se sexy křivkami, velkými ňadry, oblými boky a kulatým zadečkem. Lottie si své slávy velmi užívá, což dokazuje i tím, že moc oblečení nemívá a to jak na sociálních sítích či na veřejných akcí.

Naživo to ukázala i na akci Radia 1 v Londýně. Na sobě měla odvážné růžové šaty a barvy skvěle ladila k jejím dlouhým blonďatým vlasům. Lottie v třpytivém modelu zářila široko daleko. Nejzajímavější částí byl její výstřih, který se táhl až k pupíku. Vzhledem k tomu, že mladá modelka se za své přírodní přednosti nemusí stydět.

Lottie Moss. (Zdroj: Profimedia)

Lottie se tentokrát neobtěžovala vzít si podprsenku, což by vzhledem ke stylu šatů ani nešlo.  Modelka nepůsobila vůbec vulgárně nebo nevkusně. K šatům si vzala černou koženou bundu, která celý outfit rozbila a kráska tam nevypadala až moc sladce. Ba právě naopak. Celý vzhled působil rebelsky, punkově a kontrastně. Není se čemu divit, že modelka byla hvězdou celého večera.


Celebrity - další články

Doporučujeme