Pryč jsou doby, kdy tělo halila do vytahaných mikin. Zpěvačka Billie Eilish šokovala fotkami v prádle

3. května 2021·Celebrity·Barbora Turková

Billie Eilish (Foto: Shutterstock)

Zpěvačka Billie Eilish je hlasem své generace. Doby, kdy se mladá dívka halila do vytahaných mikin, jsou zřejmě pryč. Nyní nafotila sexy fotografie pro britskou verzi časopisu Vogue a konečně ukázala, jak vypadá pod oblečením.

Je nejpopulárnější, ale také nejvíce diskutovanou osobností současnosti. Lidé ji buď milují nebo nenávidí. Několikanásobná držitelka Grammy Billie Eilish se nikdy netajila tím, že měla kvůli komentářům i psychické potíže. Možná to byl důvod, proč svou postavu nikdy neukazovala a halila se do velkých mikin a plandavých kalhot od světoznámých návrhářů. Teď si ale zpěvačka řekla dost.

View this post on Instagram

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

Pro britskou verzi módního časopisu Vogue nafotila odvážné fotky v prádle, kterými všem vyrazila dech. Vystavila na obdiv svou postavu, která je naprosto perfektní. Billie sice nemá tělo modelky, ale naopak je to holka, která má opravdu ženskou postavu.  V upnutém korzetu s blond loknami vypadá jako Marilyn Monroe. A sex-appeal jí rozhodně nechybí. V rozhovoru pro časopis také promluvila o vnímání těla. „Ukázat tělo – nebo neukázat – by vám nemělo ubírat na respektu,“ myslí si zpěvačka. „Všechno je to o tom, jak se sami cítíte a co vás dělá šťastnými.Když chcete jít pod kudlu, jděte pod kudlu. Když chcete obléknout šaty a ostatní vám říkají, že v nich vypadáte tlustí, nas*at, pokud se v nich cítíte dobře, tak vypadáte dobře.“

View this post on Instagram

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

Nová píseň Your Power z chystané desky, která vyjde v létě, je o o předsudcích, které ve společnosti panují o ženách. “Myslím, že kdyby nebylo covidu, nikdy neudělám takové album,“ svěřila se a dodala, že opět nabrala sílu. Už se nechce nechat ovlivňovat názory ostatních. Co se hudby či vzhledu týče. Není to ovšem poprvé, co zpěvačka ukázala trochu kůže. V říjnu loňského roku si vyšla ven jen v tílku a kraťasech. Její kritikové se na ni sesypali a nenechali na ni nit suchou. Ale Billie si to nenechala líbit. Její odpovědí jsou jedny z nejvíce sexy fotek současnosti.

Celebrity - další články

Doporučujeme