Princezna Charlotte oslavila šesté narozeniny. Z roztomilé fotky Britové šílí nadšením

3. května 2021·Celebrity·Barbora Turková

Princezna Charlotte (Ilustrační foto: Shutterstock)

To, že je Kate Middleton vášnivou fotografkou, není žádnou novinkou. Nyní se pochlubila novou fotografií své dcery Charlotte, která v neděli oslavila šesté narozeniny. A celý svět je z aktuální podoby krásné princezny nadšený.

Roste jako z vody a pomalu se z ní stává mladá slečna. Princezna Charlotte Elizabeth Diana sfoukla 3. května na narozeninovém dortu už šest svíček a roztomilá holčička se pomalu proměňuje v krásnou dívku. To ostatně dokazuje i nejnovější fotografie, kterou britská královská rodina zveřejnila v den jejích narozenin na svých sociálních sítích. Na fotce má Charlotte oblečené modré šatičky se vzorem květin a rozpuštěné vlasy. Nechybí ani její krásný úsměv s rozkošnou mezírkou mezi zuby.

View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Fotografii pořídila maminka Kate Middleton v Norfolku ve východní Anglii, kde rodina v současné době žije. Fanoušci jsou z portrétu malé princezny nadšení a hned začali tipovat, komu je Charlotte nejvíce podobná. Mnoho z nich si myslí, že nejvíce svému otci, princi Williamovi. Podle některých zase vypadá jako mladá královna Alžběta II. Jisté je, že Charlotte si opět získala srdce fanoušků po celém světě.

 

 

Celebrity - další články

Doporučujeme