Pupkáč Randy je dnes samý sval. Herec Ethan Suplee začal posilovat

14. ledna 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: ČSFD, Instagram / ethansuplee

Herec Ethan Suplee (43) si našel cestu do řady známých filmů a seriálů, ve svých rolích ale vždycky vypadal velmi podobně. Typ jeho postav totiž definovala váha. To se však Suplee rozhodl změnit a tvrdě na sobě zamakal. Na sociálních sítích v posledních měsících předvádí takovou kondici, že by ho leckteří fanoušci snad ani nepoznali.

Když se řekne Ethan Suplee, vybaví se vám možná jeho role ve filmu Kult hákového kříže, Umění musí bolet, Vzpomínka na Titány, Vlk z Wall Street nebo seriálech Jmenuju se Earl či Chance. Ať už ve svých rolích vypadal Suplee jakkoli, jednu věc měly jeho postavy vždy společnou – trpěly nadváhou.

Již před pár lety se rozhodl zabojovat se svou váhou a fanoušky ohromil výrazným snížením hmotnosti. Shodil tehdy více než 90 kilogramů, podle svých slov hlavně díky cyklistice. Velká změna ale nechala na jeho těle spoustu volné kůže, což ho nakonec málem stálo roli v seriálu Chance, kde se objevil po boku Hugha Laurieho (60).

“Nejprve mě vedoucí castingu nechtěli, protože jsem příliš shodil. Byl jsem pro ně najednou moc hubený,” popsal v roce 2017 magazínu Enterainment Weekly. V té době se ale Suplee rozhodl znovu přibrat a roli nakonec získal.

“Přibral jsem nějaká kila, protože mi být hubený vlastně vůbec nepřipadalo tak skvělé. Přesvědčil jsem je, že jsem zase těžší, přišel jsem a bylo to. Byl jsem pro ně dostatečně silný,” zavzpomínal.

V poslední době ovšem opět shodil a zašel ještě mnohem dál. Suplee se našel v posilování a nezadal by si ani s leckterým kulturistou.

“Po skončení Jmenuju se Earl jsem začal jezdit na kole jako posedlý. Nakonec jsem byl správně hubený – měl jsem devět procent tělesného tuku. Jezdil jsem ale šest až osm hodin denně, šest dní v týdnu. Po dvou letech mi moje žena řekla ‘Hej, idiote, nemůžeš jít do důchodu a jezdit na kole. Musíš si najít práci’,” prozradil Suplee.

“Takže potom, když jsem se snažil najít práci, zjistil jsem, že mě lidé nepoznávají. ‘Kdo jsi? Neznáme tě. Jsi úplně jiný člověk,’ říkali. Takže jsem dospěl k rozhodnutí: Nezabiju se kvůli tomu, abych byl hubený, když mě nikdo hubeného nezná, a myslím, že to ovlivňuje i práci, jakou dostávám,” pokračoval herec. “Takže jsem ve své stravě polevil,” přiznal.

Jak se zdá, posedlost sportem nakonec přece jen vyhrála. Suplee dnes není žádný věchýtek, typický pupek ale zmizel do nenávratna.

Celebrity - další články

Doporučujeme