Radostná zpráva! Snowboardistka Eva Samková se vdala, vzala si známého herce. Kdo ji vedl k oltáři?

16. září 2022·Celebrity·Redakce

Marek Adamczyk a Eva Samková. (Zdroj: Profimedia)

Letos to nevypadalo na vůbec šťastný rok. Poté, co si Eva Samková zlomila těsně před zimní olympiádou oba kotníky a sportovní svátek musela vynechat, se na ni ale přeci jen usmálo štěstí. A to v osobním životě. V Krkonoších si vzala herce Marka Adamczyka. Informaci přinesl web Blesk.cz.

Letošní rok nebyl pro Evu Samkovou ideální. Oba zlomené kotníky jí nedovolili odjet na zimní olympiádu do Pekingu. Jedna radostná zpráva ale přeci jen přišla. Sympatická sportovkyně a herec Marek Adamczyk si vybrali romantické místo na horské chatě Dvoračky nad Rokytnicí na hřebenech hor, které jsou oběma blízké. Eva se totiž narodila ve Vrchlabí a Marek strávil v Krkonoších dlouhé měsíce během natáčení snímku Poslední závod.

Obřad probíhal i přes strašidelnou předpověď meteorologů venku. Nádherný výhled na horské hřebeny sice občas zkalily mraky a ke konci všechny přítomné zahalila mlha, ale nepršelo a nikomu horší podnebné podmínky nevadily. Snoubenci se rozhodli pro menší svatbu pro své nejbližší, na místě bylo asi 50 hostů.

Nejdojemnější okamžik nastal hned při příchodu nevěsty. Svatby se bohužel nedožil ani jeden z Eviných rodičů. Oba onemocněli rakovinou a zemřeli. K oltáři tak usměvavou Evu v krásných svatebních šatech vedla její mladší sestra Jana, která jí je v mnohém oporou. Obřad trval jen půl hodiny a svatebčané se museli trochu nedobrovolně otužovat. Teploměr totiž ukazoval jen 11°C.

View this post on Instagram

A post shared by Český olympijský tým 🇨🇿 (@olympijskytym)

Veselku se jim povedlo dokonale ututlat. „Zatím to není na pořadu dne,“ říkal ještě loni Marek. Eva pak zase vyvracela dohody o zásnubách, které vyvolal prstýnek na její ruce. „Tyto věci moc neřeším a dávám si prstýnky na prsty, na které mi sedí, takže mě vůbec nenapadlo, že by to tak mohli lidé brát. Určitě zásnuby neplánuji, protože nejsem takový typ, který plánuje,“ tvrdila tehdy.

Eva Samková už žádnou medaili nevyhraje. Není to ale že by se svatbou ukončila sportovní kariéru, olympijská šampionka, která v minulosti přišla o oba rodiče, totiž přijala příjmení manžela. Ve startovní listině teď bude nově zářit jako Eva Adamczyková. „Úspěchy nedělá jméno, ale osoba. Moje maličkost odteď s hrdostí, láskou a radostí nosí příjmení Adamczyková,” řekla. Nebude tak následovat třeba tenistku Karolínu Plíškovou, která si ve sportovním prostředí ponechala své dívčí jméno. A třeba taková Andrea Sestini Hlaváčková se rozhodla pro obě příjmení.


Celebrity - další články

Doporučujeme