RETRO: Víme, co teď dělá zpěvák hitu Holky bláznivý Jan Cézar! Živí ho reklama

31. července 2015·Celebrity·Luboš Procházka

Kdo zažil 80. léta, moc dobře si pamatuje na zpěváka Jana Cézara a jeho megahit Holky bláznivý. Tento týden ho hráli na jedné pražské diskotéce. A tak jsme na Frekvenci 1 zapátrali a zjistili, jak teď Jan Cézar vypadá a co dělá.

Po revoluci bohužel kariéra Jana Cézara uvadala. A tak si našel jiný zdroj obživy. “Přestěhoval jsem do Brna. Poznal jsem tady skvělé lidi,” prozradil v rozhovoru pro Deník Cézar. Právě po přestěhování na Moravu začal psát knihy.

V roce 2004 vydal novelu Králožroutky, tedy příběh ze zákulisí českých celebrit i politiky, a o rok později román Grand Kundonyon, neboli „thriller pro ženy o tom, jak se zabíjí srdcem“.

Jako spisovatel se po knihách psaných pořádně šťavnatým jazykem proslavil i Četnickými humoreskami. Je totiž autorem jejich knižní podoby. Od roku 2006 mu vyšly už tři díly beletrizací tohoto populárního televizního seriálu.

Dodnes prý Cézara někteří lidé jako bývalého zpěváka poznávají, nebo alespoň pátrají v paměti, odkud ho znají. Většinou to jsou lidé, kteří ho v osmdesátých letech zažili na pódiích a poslouchali na diskotékách.

Připomeňte si Holky bláznivý od Jana Cézara

 

Celebrity - další články

Doporučujeme