Rihanna opět v centru pozornosti! Těhotná zpěvačka ví, jak nosit své bříško

15. března 2023·Celebrity·Redakce

Rihanna (Zdroj: Profimedia)

Zpěvačka Rihanna se za své těhotenské bříško rozhodně nestydí. A nemá proč. Ba právě naopak, ráda ho dává najevo a ukazuje ho s hrdostí. Dokázala to na nedávných Oscarech, kde se předvedla v černém modelu a úsměvem na rtech. Informaci uvedl web Refresher.cz.

Rihanna je královnou letošního roku. Před pár dny ovládla poločas na Super Bowlu, kde poprvé ukázala těhotenské bříško. Zpěvačka je podruhé těhotná a stejně jako tomu bylo u prvního těhotenství, ani tentokrát Rihanna své bříško neskrývá.

Rihanna (Zdroj: Profimedia)

Rihanna nyní dorazila na předávání Oscarů a nejprve se ukázala v hnědých šatech ušitých na míru od značky Alaïa. Model to byl provokativní a sexy, vzhledem k tomu, v jakém je zpěvačka stavu. Kožený top a rozparky na sukni doplňovalo body, díky kterému bylo těhotenské bříško nepřehlédnutelné. Nechyběl vysoký drdol, výrazné náušnice a podpatky Giuseppe Zanotti.

Z krásky nemohl nikdo odtrhnout zrak ani když se objevila na pódiu. Zazpívala na něm svůj nejnovější hit Lift Me Up z filmu Černý Panter: Navždy Wakanda, za který si vysloužila i oscarovou nominaci v kategorii Nejlepší původní píseň. To na sobě měla dokonalý černo-stříbrný outfit z kolekce Maison Margiela Artisanal, který pro ni navrhl samotný John Galliano.

View this post on Instagram

A post shared by British Vogue (@britishvogue)

A do třetice všeho dobrého, chtělo by se říct. Zbytek slavnostního ceremoniálu si vychutnávala zpěvačka společně se svým partnerem, A$AP Rockym. Ten si vzal elegantní bílý smoking a RiRi opět nezklamala. Elegantní, ale odvážný zelený top, který opět ukazoval její požehnaný stav, hedvábná sukně a kožené rukavice od Bottega Veneta. Není se čemu divit, že po Oscarech o zpěvačce všichni mluvili.

Celebrity - další články

Doporučujeme