Rodina Štikových se zřejmě rozroste! Michal (48) oplodnil mladší přítelkyni (34)

14. srpna 2018·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Facebook / Michal Štika

Manželství Michala a Moniky Štikových mohl na svých televizních obrazovkách pozorovat celý národ. Ačkoli o spory nebyla nouze, ještě na počátku léta se zdálo poměrně pevné. Teď však přišel zlom - mladší přítelkyně Michala je v jiném stavu a Monika se vídá s pohledným zajíčkem. Pár již potvrdil, že rozvod hodlá řešit po prázdninách.

Ostře sledovaná rodina Štikových je pod drobnohledem českých médií již delší čas. Nyní však vyšla najevo velká změna. Server Extra.cz přinesl informaci o tom, že mladá švýcarská přítelkyně Barbara otce rodiny Michala Štiky je s ním v jiném stavu.

“Není to ještě potvrzené, je to teprve na začátku, nechtěl bych ještě úplně předbíhat,” nepřímo informaci potvrdil Blesku táta Štika. Zatím však informaci o miminku nechce zakřiknout, protože je všechno teprve v začátcích. “Určitě by to bylo hezké,” dodal.

Navzdory tomu však již mají se svou partnerkou Bárou vybraná jména pro obě pohlaví.Pro holčičku Zoe, řecké jméno. Pro kluka Ralph. Přítelkyni se tahle jména líbí a mně se líbí celkem taky,” svěřil Štika.

Mnohé fanoušky přitom překvapilo, že vztah s mladší brunetkou bere tak vážně. Ještě na Prvního máje se totiž pod třešní líbal se svou zákonnou manželkou Monikou. Ta teď má podle všeho rovněž vztah s mladším partnerem.

A i když to tak dlouho nevypadalo, nyní se zdá, že dojde i na rozvod manželství. “Každopádně rozvod proběhne po prázdninách, my jsme to ještě s manželkou nestačili. Jak je léto, tak má člověk jiné aktivity,”  uvedl skálopevně Štika pro deník Blesk. V další reality show už by tak sestava rodiny vypadala úplně jinak.

Celebrity - další články

Doporučujeme