Roman Staša utajil narození svého prvního syna. Podařilo se mu zatajit i svatbu?

12. listopadu 2021·Celebrity·Barbora Turková

Vítěz MasterChef Česko 2020 Roman Staša (Foto: se svolením TV Nova)

Vítěz loňské řady kulinářské soutěže MasterChef Roman Staša si velmi bedlivě hlídá své soukromí. Před pár dny se svěřil, že se mu narodil prvorozený syn Samuel. Server Expres přišel s tím, že kuchař a trenér se stačil už i oženit.

Roman Staša má za sebou úspěšný rok. V loňském roce touto dobou se stal králem soutěže MasterChef Česko 2020. O deset měsíců ale přišla ještě radostnější zpráva. Romanovi se totiž narodil syn Samuel, kterého představil i na svém instagramu.

Dneska je to rok, co jsem vyhrál v televizním finále MasterChefa, a dost dlouho jsem byl přesvědčený, že to je rozhodně největší výhra v mém životě. A pak přišlo letošní září a tenhle můj názor a vlastně i celý život se zase otočil o 180 stupňů. Asi všichni víte, že soukromí mých nejbližších je pro mě svaté a nikdy se to nezmění. Jen jsem se s vámi chtěl podělit o největší radost mého života,“ napsal Staša ke snímku se synem.

View this post on Instagram

A post shared by Roman Staša (@stasa.roman)

Pode serveru Expres.cz se mu podařilo ututlat nejen narození syna, ale i svatbu s partnerkou, kterou ale světu nepředstavil. Tu zatím neukázal, ale ani o ní nechce mluvit. “Moje partnerka to tak chce a já to tak cítím. Nechce být na očích a chce, aby si Samuel žil svůj život. A když bude chtít být influencer, až bud chtít on sám,” řekl kuchař pro Expres.

Vyhýbavě odpověděl i na to, zda je ženatý. “Potvrdím to, že je to životní partnerka a máme spolu syna. Zbytek si necháme doma. Hýčkám ji, jak jen to umím,” uzavřel. Kuchař a trenér, který má na svém kontě kuchař s názvem Matla, tak hodně překvapil. Mnoho jeho fanoušků ani netušilo, že je zadaný.


Celebrity - další články

Doporučujeme