Sympatický vítěz MasterChefa se pochlubil prvorozeným synem. Mnozí ani nevěděli, že je zadaný

4. listopadu 2021·Celebrity·Barbora Turková

Vítěz MasterChef Česko 2020 Roman Staša (Foto: se svolením TV Nova)

Roman Staša ještě donedávna tvrdil, že jeho největší životní výhrou je titul MasterChefa. Teď se ale jeho život otočil o 180°. Na instagramu se pochlubil novorozeným synem.

Roman Staša, vítěz minulé řady oblíbené kuchařské show MasterChef na sociální síti ukázal fotku roztomilého synka. “Dneska je to rok, co jsem vyhrál v televizním finále Masterchefa. No a dost dlouho jsem byl přesvědčenej, že to je rozhodně největší výhra v mým životě,” napsal Roman k fotce. Jenže pak se v posledních týdnech výrazně změnil.

Před titul z kuchařské show se dostalo narození syna. Toho ukázal i přesto, že soukromí je pro něj svaté. “Jen jsem se s vámi chtěl podělit o největší radost mýho života. Seznamte se, tohle je můj syn, Samuel Staša,” ukázal svého synka.

Jeho narození tutlal zřejmě nějakou dobu, spousta lidí ani nevědělo, že je zadaný. Není proto divu, že se strhla lavina gratulací. Mezi prvními byla třeba herečka Eva Decastelo, kolega ze soutěže Pavel Berky nebo herec a zpěvák Milan Peroutka. O mamince svého prvorozeného toho ale moc neřekl. „Jeho maminku a mojí životní partnerku nechám po dohodě s ní nadále mimo veřejný zájem a děkuji moc všem, kteří naše soukromí respektují,“ řekl v minulosti pro web Super.cz.

Celebrity - další články

Doporučujeme