Roman Zach po vypadnutí ze StarDance: Zklamalo ho, jak porota hodnotila valčík

5. prosince 2016·Celebrity·Redakce

Se čtyřmi desítkami za paso doble v sobotu opustil StarDance herec Roman Zach a jeho taneční partnerka Andrea Třeštiková. "Byl jsem rád, že to paso doble jsme dali, že tam nebyla žádná chyba," řekl v rozhovoru pro Frekvenci 1 Zach. Diváci ale rozhodli jinak, do finále pár nepostoupil.

V semifinále osmé řady velkolepé taneční show České televize vypadl Roman Zach. Ačkoli s taneční partnerkou dostali od poroty plný počet bodů za tanec paso doble (a za valčík 27), hlasující diváci poslali do finále Ondřeje Banka, Janu Plodkovou a Zdeňka Piškulu.

“První, co jsem řekl Andree po těch čtyřech desítkách, bylo, že už můžeme vypadnout. Ale samozřejmě že ne, to finále bylo těsně, ale byl jsem rád, že to paso doble jsme dali, že tam nebyla žádná chyba. Nejhůř bych se cítil, kdybych tam něco pokazil a že bychom do nedotáhli. Ty čtyři desítky mě tak nějak uklidnily, že to stálo za to,” řekl Zach v rozhovoru s moderátory Frekvence 1 Markétou a Mikešem.

Na celý rozhovor se podívejte ZDE:

Jenže vysoké hodnocení druhého tance po valčíku nestačily, diváci rozhodli jinak. I pro to má herec vysvětlení. “Nevýhodné je, když člověk začíná, což bylo v sobotu také, že jsme začínali valčíkem. Já mám pocit, že porota si na první známky dává rezervu a přišlo mi to trochu podhodnocené. Říkal jsem si, že to mohlo být víc,” dodal Zach, který, stejně jako jeho partnerka, neskrývali zklamání.

V soutěži tak zbývají tři hvězdné páry, které během velkého finále předvedou své nejlepší latinskoamerické a klasické tance. Uvidíte je i v kategorii volný styl (freestyle), ve které mohou předvést jakýkoliv tanec podle své volby.

Samozřejmě nebude chybět Moondance Orchestra M. Kumžáka, excelentní zpěváci a přísná porota.

Finále sledujte na České televizi v sobotu ve 20:00. Už teď se ale můžete těšit na hosty Pokondrů, jimiž budou tento týden finalisté taneční show StarDance.

Autor: Anna Netušilová

Celebrity - další články

Doporučujeme