Ruda z Ostravy nestihl vysílání: Došel mu benzín na pražské magistrále!

22. října 2014·Celebrity·Luboš Procházka

Posluchači pravidelné polední show Rudy z Ostravy byli ve středu po poledni pořádně v šoku! Jejich oblíbený komik se totiž ve vysílání Frekvence 1 neobjevil! Víme, co se mu stalo!

Bylo kolem půl dvanácté, když se Ruda blížíl autem po ucpané severojižní magistrále do budovy rádia ve Wenzigově ulici. Půl kilometru před cílem mu ale došla nafta.

Hned věděl, že je v maléru a start vysílání nestihne. “Včil jsem byl před Vaclavakem a najednou škyt, hrk, bum… A konec! Auto chciplo, došla nafta!” kometoval Ruda situaci na Frekvenci 1. A sám přiznal, že jako trest za svoji nedbalost vysílá zadarmo. 

Tolik sprostých slov ještě magistrála nezažila. “Když vam dojde palivo, tak jste v řiti! Když ale k tomu stojite v prostřednim pruhu dalnice 500 metru před cílem, tak je to totalni řiť,” komentoval zpocený Ruda svoji situace přímo ve vysílání krátce poté, co do rádia dorazil. “Přiště natočim více naftičky, slibuju!”

A hned na to pustil písniču Josefa Laufera Sbohem lásko, já jedu dál. “Tuten song je pro taxikaře, kery mi zachranil život a přivezl mi kaynstr nafty!” vzkázal dojatý komik národu. (lbp, jw)

 

Takhle to dnes viděl Ruda ze svého auta, když mu došla nafta…

 

Celebrity - další články

Doporučujeme