Sara Sandeva se rozhodně nemá za co stydět, polonahá se ukáže v srbském filmu. Co na to její Jakub?

10. února 2022·Celebrity·Barbora Turková

Sara Sandeva. (Zdroj: Profimedia)

Herečka Sara Sandeva působí na první dojem jako křehká kráska, která si na své přednosti bude dávat pozor a rozhodně je nebude nikde ukazovat. Ale omyl. Ve snímku Nečistá krev se divákům ukázala, jak ji příroda stvořila. Informaci přinesl server iDnes.cz.

Sara Sandeva si své soukromí velmi hlídá a je to jen Jakub Prachař, její partner, který může vidět její dokonalé křivky bez oblečení. To ale platilo jen doposud, protože herečka se v srbském dramatu Nečistá krev ukázala nahoře bez. V historickém dramatu Nečistá krv dostala herečka roli silné, ale zároveň citlivé ženy, kterou její otec prodá. Šlo tak o jakousi první dospělou roli ženy.

Herečka, která má balkánskou krev, prozradila, jak se k roli dostala. „Doma jsem natočila ‘selftape’ za pomoci mamky, poslala to a ten casting vyhrála!“ řekla v rozhovoru pro iDnes.cz. „Odjela jsem do Srbska a musela se nejdřív pořádně naučit srbsky. Měla jsem na to samozřejmě učitelku, Dijanu Marojević. Pak následovaly čtené, kostýmní a make-up zkoušky. A také diskuse s režiséry nad mou rolí Sofky, což bylo úžasné,“ pokračuje ve vyprávění.

Sara se rozhodně nemá za co stydět. Natáčení bylo prý naprosto úžasné, zřejmě tedy i scény, kde se odhaluje a částečně se ukazuje v těch nejintimnějších okamžicích. Jako herečka je na tyto scény zvyklá a Jakub nemá tak důvod žárlit. Naopak může být pyšný, jakou krásku má doma. Sám ví, že nahota je nedílnou součástí herecké profese.

Celebrity - další články

Doporučujeme