Křehká kráska Sara Sandeva si díky Prachařovi dává pořádně do těla

31. ledna 2022·Celebrity·Redakce

Sara Sandeva, Kouř (Foto ČTK)

Ačkoliv je krásná herečka Sara Sandeva štíhlounká, v posilovně toho prý opravdu nikdy moc nenacvičila. Jak sama říká, je na sporty líná. Nyní ale konečně objevila aktivitu, díky které získává dobrou fyzickou kondici, která se jí rozhodně hodí i na jeviště. Křehká dívka tedy začala rozdávat rány. Zatím jen svému trenérovi boxu. S informací přišel Blesk.

Jakub Prachař, který už nějaký ten pátek tvoří jeden z nejkrásnějších párů se svou kolegyní, mladou herečkou Sarou Sandeva, se již delší dobu věnuje boxu. A v tomto sportu se díky němu vzhlédla i jeho krásná přítelkyně s makedonskými kořeny. Ta do této doby neměla sport příliš v lásce a vzhledem k tomu, že má od přírody krásnou postavu, nijak se nemusela k fyzické aktivitě přemáhat.

Jenže nejde pouze o formování postavy, ale také o fyzickou kondici, kterou potřebuje na jeviště Divadla na Fidlovačce. Tam exceluje v představení Kouř, který je fyzicky náročný, především pak taneční čísla. “Jsem si takhle našla koníčka, díky kterému se vybiju, zároveň mě to baví a zároveň mám konečně fyzičku a kondičku na ‚Je to fajn, fajn, fajnový’,” říká Sara.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Sara Sandeva (@sarasandeva)

Svůj volný čas tedy teď tráví s Jakubem na boxu. Zatím neboxuje s ním, což se ve vztahu občas hodí, moct si do partnera pořádně praštit… Jako začátečník si ještě netroufá ani na boxovací pytel, do kterého jsou rány přece jenom dost tvrdé. Její údery schytává jen její trenér.

Celebrity - další články

Doporučujeme