Šéf pražské záchranky v obklopení slavných žen. Kam si odskočil ze sanitky?

12. září 2014·Celebrity·Luboš Procházka

Šéf pražské záchranky Zdeněk Schwarz se rád pohybuje ve společnosti krásných žen. V poslední době se pak často objevuje po boku zpěvačky Heleny Vondráčkové. Frekvence 1 ví proč.

Popová legenda, která letos slaví 50 let na scéně, totiž bude příští týden předávat ceny nejlepším záchranářům. “Ano, to mohu potvrdit. Slavnostní událost se odehraje v pražské žižkovské věži,” řekli Frekvenci 1 Schwarz.

Sama Vondráčková lidi, kteří pracují na záchrance obdivuje. “V životě jsem několikrát potřebovala jejich pomoc. Například když se před lety vážně poranila moje maminka. K záchranářům vzhlížím a smekám před nimi,” řekla nám Helena.

Tu Schwarz navštívil na křtu její nové desky Best of the Best, kde se vyfotil nejen s ní, ale také s kamarádkou Vondráčkové a iniciátorkou ražby jejích pamětních medailí Alenou Hájkovou. A pak už spěchal zpět do práce. Schwarz je totiž nejen šéfem záchranky, ale také jezdí sanitkou přímo do terénu. (lbp)

O pražské záchrance bude řeč v sobotních ranních zprávách rádia Frekvence 1. Zjišťovali jsme, jak je připravena na megakoncert skoupiny Kabát.

 

 

Celebrity - další články

Doporučujeme