Seriálový Lavi z Vyšehradu je táta a slíbil, že si matku své dcerky vezme už příští rok

17. září 2021·Celebrity·Dominika Číčelová

Jakub Štáfek (Foto: ČTK)

Herec Jakub Štáfek, kterého dnes každý zná jako fotbalistu Laviho, byl hostem talkshow 7 pádů Honzi Dědka v Malostranské Besedě. Tam se rozpovídal o své dceři, plánované svatbě i o jeho novém životním stylu, který mu dnes už vyhovuje mnohem víc, než každodenní vysedávání v hospodách a balení holek. Stává se z něj zodpovědný otec, partner a sportovec.

Jakuba Štáfka si ještě všichni pamatujeme jako mladého kluka Matěje Jordána z nekonečného seriálu Ulice. Dnes si ho každý spojí s postavou namachrovaného fotbalisty Laviho ze seriálu Vyšehrad, ze kterého bude brzy film.

Jakub je dnes však víc než jen oblíbený herec. Na jaře se z něj stal otec dcerky Olívie, snoubenec přítelkyně Dominiky a zapálený zápasník MMA. Z milovníka party a holek se tedy stal zodpovědný a úspěšný člověk, který na sebe může být patřičně hrdý.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Jakub Štáfek (@jakubstafek)

“Přestalo mě bavit chodit na pivo a za holkama. Začal jsem trénovat, pak mi trénování nestačilo a chtěl jsem se měřit s jinými. Začalo mě to bavit a baví do teď. Dalo mi to disciplínu a řád. Chodím spát v deset, vstávám mezi šestou a sedmou, podle toho, jak dcera řekne,” prozradil seriálový a brzy i filmový Lavi v show 7 pádů Honzi Dědka.

Co se týče jeho zasnoubení s krásnou Dominikou, na svatbu nějak extra nespěchá. Přesný termín tedy zatím není, ale zmínil se o roku 2022, který doufá, že se jim podaří uskutečnit. Jinak by se totiž z prstýnku, který nosí jeho snoubenka na prsteníčku, mohl stát tak zvaný “držhubný” prstýnek. Jakub proto slíbil, že příští rok do toho už opravdu praští.

 

 

 

Celebrity - další články

Doporučujeme