Veronika Khek Kubařová prozradila, proč je dobré mít doma režiséra. Narežíruje vám romantiku

15. září 2021·Celebrity·Dominika Číčelová

Veronika Khek Kubařová, Pavel Khek (Foto ČTK)

Hvězda nové romantické komedie Jedině Tereza Veronika Khek Kubařová je již šest let šťastně provdaná za divadelního režiséra Pavla Kheka. Možná právě profese jejího muže je jednou z hlavních příčin toho, že je jejich manželství stále plné romantiky a štěstí. S informací přišel web Super.cz.

Herečka Veronika Khek Kubařová a divadelní režisér Pavel Khek jsou i po šesti letech manželství stále jako hrdličky a podle toho, co Veronika sama říká, nemají ve vztahu o romantiku nouzi. Její manžel jí totiž dokáže skvěle zinscenovat.

„Můj muž je režisér, takže má velkou fantazii a tím, že inscenuje situace v divadle, tak dokáže zinscenovat různé situace i pro mě. Troufám si říct, že máme vztah plný romantických gest, a mě to těší,“ svěřila se Super.cz herečka. Mít tedy doma takového kreativního umělce, není rozhodně od věci.

Jejich vztah je tedy stále plný lásky, a to i přes to, že Veronika celé léto stála na divadelních prknech, nebo točila. Po covidové pauze, během které se za těch nejpřísnějších opatření točil právě film Jedině Tereza, který můžete aktuálně vidět v kinech, má práce víc než dost.

Celebrity - další články

Doporučujeme