Sex ve městě je zpátky. Sarah Jessica Parker a spol. se vrací na místo činu

16. července 2021·Celebrity·Barbora Turková

Sex ve městě (Zdroj: Shutterstock)

Carrie, Charlotte a Miranda jsou zase spolu, zase řeší nákupy a lásku a pobíhají ulicemi New Yorku. Desetidílné pokračování seriálu Sex ve městě nabídne nejen nové příběhy, ale především důkaz, že hlavní hrdinky populárního seriálu vůbec nestárnou. Nebo ano?

Sarah Jessica Parker se opět promění do stylové Carrie Bradshaw, která miluje ty nejnovější módní kousky, značkové kabelky a nejrůznější pokrývky hlavy. “Po ránu jsem celá rozvrkočená, to je lepší se ani nekoukat do zrcadla,” přiznala herečka. Pak se ale upraví, v maskérně ji učešou a je elegantní jako nikdy.

Cynthia Nix alias Miranda sází na kratší sestřih intelektuálky a ženy, která je vždy nad věcí. Charlotte v podání Kristin Davis je stejně roztomilá jako před lety. Jen to už není takové trdlo. Minisérie s názvem »And just like that« se bude vysílat koncem roku. Od natočení posledního dílu Sexu ve městě uplynulo už 17 let a diváci jsou zvědaví, jak moc se jejich hrdinky změnily. A jak to dnes mají s tím sexem, kterého měly v původním seriálu až nad hlavu.

Sarah a Cynhia chodí na plac hodně brzy ráno a obě prozradily, že nejvíce je nakopne šálek kávy. Pak jsou to elegantní ženy plné elánu. Na natáčení se to samozřejmě vrší nejrůznějšími módními kreacemi. Krémový kostýmek s velkými klopami, květinové sáčko a béžová čapka s peřím. Sarah Jessica Parker bude opět za hvězdu a to natáčení ještě zdaleka neskončilo.

Někteří fanoušci tvrdí, že to dámám společně před kamerou sluší ještě více než před lety. Jiní ale zase poukazují na vrásky a šediny, který mají všechny hvězdy seriálu podstatně více než v roce 1998, kdy padla první klapka seriálu. Možná i díky tomu účast odmítla Kim Cattrall alias Samantha, která měla toho sexu ze všech dam nejvíce. Nebo je důvod její kolegyně Sarah Jessica. S tou si představitelka Samanthy nikdy příliš nerozuměla.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme