SKANDÁL: Miliardáře Trumpa nařkli, že znásilnil svou českou exmanželku!

29. července 2015·Celebrity·Redakce

Americký miliardář a prezidentský kandidát Donald Trump řeší skandál. Týká se údajného obvinění z 80. let, že znásilnil během rozvodového řízení bývalou manželku Ivanu, která je původem Češka.

Informace vytáhl server The Daily Beast, jenž citoval vyjádření Ivany Trumpové, které se objevilo v knize z roku 1993. Trumpová tam hovoří o “sexuálním styku, který nazvala znásilněním” s tím, že ale nechce, aby její slova byla vykládána v trestním slova smyslu.

Serveru následně vyhrožoval Trumpův právník Michael Cohen, jenž mimojiné prohlásil. “Již z definice vyplývá, že nemůžete znásilnit svou vlastní ženu.” A právě jeho poslední věta vyvolala množství kritiky. V New Yorku, kde k údajnému problému mezi Trumpovými došlo, bylo znásilnění vlastním manželem definováno jako nezákonné v roce 1984. V jiných devíti amerických státech dokonce manželé nemohli být souzeni za znásilnění svých žen.

Trump vždy trval na tom, že tvrzení, že svou ženu znásilnil, jsou lživá. A zásadní je, že se nezakládají na pravdě ani dle Ivany Trumpové . “Donald a já jsme nejlepšími přáteli a společně jsme vychovali tři děti, které milujeme a jsme na ně velmi pyšní. Donalda mám velmi ráda a přeji mu hodně štěstí v jeho kampani,” uvedla Trumpová.

Celebrity - další články

Doporučujeme