Vnadná Leona Šenková ze SuperStar sdílela nahou fotku. Odvahu prý sbírala celý rok

8. dubna 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Helena Vondráčková (vlevo) a Leona Šenková vystoupily 20. února v Praze na slavnostním večeru k udělení cen Anno 2009.

Mladá maminka Leona Šenková (27) nikdy neměla postavu modelky, přesto se ale snažila nosit s patřičnou hrdostí a za své křivky se nestydět. Tentokrát ale své fanoušky opravdu překvapila, protože sdílela snímek, na kterém je úplně nahá. K jeho zveřejnění prý sbírala odvahu skoro celý rok. 

“Říkala jsem si, že bych se s vámi ráda podělila o tuto fotografii vyfocenou v loni v létě. Až teprve po roce jsem dostala odvahu, tak se nelekejte. Vyhlížím lepší zítřky. Krásnou neděli přátelé,” napsala Šenková 5. dubna a pochlubila se svým sledujícím s lechtivým obrázkem.

Odvaha se zřejmě zpěvačce vyplatila, jelikož reakce byly čistě pozitivní. “Dokonalost,” hodnotil například jeden komentář.

View this post on Instagram

Říkala jsem si, že ráda bych se s vámi podělila o tuto fotografii vyfocenou v loni v létě. Až teprve po roce jsem dostala odvahu ??♥️??. Tak se nelekejte ??. Vyhlížím lepší zítřky ?. Krásnou neděli přátelé… ♥️ By photo: @jvphotographycr

A post shared by Leona Singer Šenková (@leona_senkova) on

Mladá maminka měla vždycky nějaká ta kila navíc, vždycky ale razila heslo, že i boubelky mohou být sexy a snažila se svůj život proto příliš neomezovat. V minulosti například nafotila kolekci oblečení pro plnoštíhlé ženy.

Leona Šenková se proslavila už jako šestnáctiletá díky první řadě soutěži Česko Slovenská Superstar v roce 2009. V soutěži nakonec nezvítězila, zapsala se ale do povědomí řady diváků a rozjela slibnou hudební kariéru.

Celebrity - další články

Doporučujeme