Slavný stylista Jan Pokorný si vzal život. Hvězdy, které oblékal, jsou v šoku

2. prosince 2022·Celebrity·Redakce

Jan Pokorný. (Foto: Profimedia)

Byl jedním z nejvyhledávanějších stylistů české módní scény a oblékal takové celebrity jako je Jitka Schneiderová, Simona Krainová nebo Petra Svobodová. Janu Pokornému bylo 39 let, když se skokem z okna rozhodl ukončit svůj život. Informuje o tom Blesk.cz.

Smrt na adrese, kde stylista bydlel, byla potvrzena policejním mluvčím Janem Rybanským. “Včera po 20. hodině jsme vyjížděli k nálezu mrtvého těla ve vnitrobloku v ulici U Rajské zahrady. Muž narozený v roce 1983 utrpěl zranění neslučitelná se životem. Případ je prověřován jako sebevražda, byla nařízena zdravotní pitva,” uvedl.

České celebrity si ho s oblibou najímaly, aby je oblékl na nejrůznější společenské akce. Jeho modely, které vybíral, nebyly žádné takové, kterých by si nikdo nevšiml. Jak sám tvrdil, liboval si v extravagantních módních kouscích.

View this post on Instagram

A post shared by Honza Pokorný (@honza.pokorny.styling)

“Moje věci sice můžou na leckoho působit dost extravagantně, nicméně já se nikdy neoblékal tak, jak se oblékám, s touhou na sebe upozorňovat nebo záměrně vybočovat. Nýbrž prostě proto, že se mi to tak líbilo a líbí, rozpovídal se v jednom rozhovoru o své práci. Co ho dohnalo k takovému činu se zatím nevím. Odborníci apelují na všechny, aby se nebáli požádat o pomoc, když už neví kudy kam.

Celebrity - další články

Doporučujeme