Jiří Krampol po roce opět skončil v nemocnici. Zápal plic ho znovu doběhl

29. listopadu 2022·Celebrity·Redakce

Jiří Krampol (Foto: Profimedia)

V listopadu je herec a dabér Jiří Krampol v Nemocnici na Františku jako doma. Opět skončil u profesora Špačka, zánět průdušek ho donutil navštívit nemocnici. Od sobotního večera leží na JIP. Informaci uvedl Blesk.cz.

Opět se ve stavu nejvyšší nouze obrátil na svoje anděly strážné. Sám herec Jiří Krampol si ale zdravotní problémy moc nepřipouští. „Nic mi není, jenom ty moje průdušky,tvrdil chraplavým hlasem Blesku. Velmi tak připomínal známého herce Belmonda, kterého daboval.

Hercův manažer fotograf Miloš Schmiedberger, se na svého svěřence hodně zlobí. „Jirka mě neposlechl a coural po venku po akcích, i když už bral antibiotika. Přitom loni, když utekl hrobníkovi z lopaty, sliboval, že se bude šetřit.Nechápu, že si neuvědomuje, jak riskuje,” řekl naštvaně. Krampol bude v nemocnici zřejmě do konce týdne a pak se uvidí.

Nutno ale dodat, že 15. prosince se uskuteční odložená premiéra filmu o něm Život je sranda. Všechno je nachystáno a připraveno a hlavní hvězda by určitě neměla chybět. Po loňském těžkém zápalu plic byl dokonce v umělém spánku. Nakonec dostal kardiostimulátor nové generace a sliboval, že bude hodný a bude se šetřit. A zase se to nějak nepovedlo.

Celebrity - další články

Doporučujeme