Smrt Ivety Bartošové je nevěrohodná, tvrdí Macura. Zpěvačka se prý ukrývá před Rychtářem

24. dubna 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: ČSFD

Od smrti Ivety Bartošové (†48) brzy uplyne již pět let, někteří však stále věří, že k něčemu takovému ve skutečnosti nikdy nedošlo. Tento neotřelý názor vypustil do médií také Zdeněk Macura (44). Podle něj bylo nejspíš všechno jen nahrané a Iveta nyní žije v utajení a skrývá se před Rychtářem (60).

Zdeněk Macura o svých myšlenkách veřejně promluvil v rozhovoru pro server eXtra nedlouho před pátým výročím zpěvaččina oficiálního úmrtí, které připadá na 29. dubna. “Jestli čekáte, že vám řeknu něco ve smyslu, jak na Ivetku vzpomínám, jaký to byl úžasný člověk a jaká jí je škoda, tak to nepovím. Když jsem zprávu o smrti Ivety slyšel, vzal jsem ji jako hotovou věc. Jenže zpětně jsem si uvědomil, že doteď vlastně nevíme, kdo byla ta osoba, která potvrdila, že ona přejetá osoba je skutečně Iveta Bartošová,” řekl Macura serveru.

Pokud to byl podle něj jen Josef Rychtář bez dalších zpěvaččiných příbuzných, není to podle něj vůbec průkazné. “Pro mě je on naprosto nedůvěryhodný člověk. Je schopný blufovat i ve vážných věcech,” uvedl rázně Macura.

Macura tedy informaci o tom, že Iveta Bartošová už nežije, bere s rezervou. “Její smrt nemohu brát jako potvrzenou zprávu. Nevylučuju to, že jí střihlo v hlavě a šla na koleje, ale takovou variantu považuji osobně za tu nejméně pravděpodobnou. Nejsem fanatik, který by to vyvěštil z koule. Klidně se to mohlo stát, ale osobně se domnívám, že nejsou žádná věrohodná fakta o úmrtí Ivety. Variant, co se ve skutečnosti mohlo stát, je víc,” myslí si Macura.

Jako jeden z důvodů, které hrají proti verzi o úmrtí, uvedl plánovaný rozvod. Iveta podle něj chtěla od Rychtáře utéct a nechat se rozvést, Macurovi proto nedává smysl, proč by se zabíjela. Na své straně má prý Ivetin někdejší ctitel i několik svědků, kteří její přání rozvést se mohou potvrdit.

Podle Macury se klidně mohlo stát na příklad to, že sebevraždu onoho dne zvolila nějaká úplně jiná žena a Rychtář její mrtvé tělo jen využil. Ostuda z Ivetina odchodu by podle Macury pro něj byla neúnosná.

“Dokonce se mi během let ozvalo několik lidí s tím, že Ivetu někde viděli. Samozřejmě si ji s někým mohli splést, ale některá ta svědectví vypadala velmi věrohodně. Nemám nic potvrzené, netvrdím, že to tak bylo, ale vnitřně neberu, že by skutečně zemřela,” uvedl podnikatel.

Celebrity - další články

Doporučujeme