Sociální sítě plné hejtů. Těhotné hvězdy Burešová a Boho musí řešit nepříjemnou kritiku

12. července 2022·Celebrity·Redakce

Eva Burešová a Přemek Forejt. (Foto: Profimedia)

Sociální sítě jsou často plné hejtů a nehezkých komentářů. Své o tom ví mnoho maminek, které jakmile něco napíšou na sociální sítě, tak se k nim dostane tisíc nevyžádaných rad od jiných matek. Eva Burešová a Jitka Boho o tom ví své, o čemž se rozhovořily na svých instagramech.

Obě dámy jsou mladé, krásné, mají už jedno dítko a druhé čekají. Obě rády navíc sdílejí věci s fanoušky na sociálních sítích, což ale někdy může být jako dráždit hada bosou nohou. Obě se totiž musí často smířit s hodně ošklivými komentáři, kterými je jejich fanoušci zásobují.

View this post on Instagram

A post shared by JITKA BOHO (@jitkaboho)

Jako první se nad tím zamyslela modelka Jitka Boho. Sdílela totiž postřeh „z došlé korespondence“ od jedné dámy, která ji žádala, aby na internetu sdílela „trochu něco normálního. Myslím, že lidi přestává bavit vaše těhotenství (nejste asi sama) a taky vaše moudra, která stejně nejsou z vaší hlavy…“ To krásku pobavilo. „Tak jsem teda zkusila dneska uvařit guláš, je to dost ‘normální’? Chápu, že bříško asi každého nebaví, ale jaksi ho už neschovám a je součástí mě a všeho, co dělám…“

To zaujalo herečku a zpěvačku Evu Burešovou, která druhé dítě čeká s kuchařem Přemkem Forejtem. Ona samá má velmi podobné zkušenosti. „Ukázat bříško je špatně. Nechtít ukázat je špatně. Sdílet svůj život je špatně. Chránit si soukromí je špatně. A teď mě ještě v poslední dny baví: Ukázat holé bříško je velmi, velmi, velmi špatně. Ale vytahovat pivní pupky hned, co vyjde sluníčko, je velmi v pořádku,“ reagovala pěnice rázně na zveřejněný komentář.

View this post on Instagram

A post shared by Eva • Salvatore • Burešová (@evabureshsalvatore)

Herečka si posteskla, že většinou tyto komentáře píšou ženy. Ani jedna si ale z negativních komentářů nic nedělá, obě jsou na tu už díky svým profesím zvyklé. Navíc mají podporu i od dalších slavných krásek, které si těhotenstvím prošly. Já se moc ráda podívám a tvoje těhotenství mě fakt baví,“ vyjádřila podporu Jitce moderátorka Lucie Křížková, která je dvojnásobnou maminkou.


Celebrity - další články

Doporučujeme