Spor Madonny a bývalého manžela o jejich syna je zpět u soudu!

10. března 2016·Celebrity·Luboš Procházka

Právní bitva mezi zpěvačkou Madonnou a jejím bývalým manželem Guyem Ritchiem o svěření do péče jejich 15letého syna Rocca se dnes v Londýně dostala opět před soud!

Soudce Alistair MacDonald potvrdil, že londýnský soud dnes začal projednávat spor mezi americkou zpěvačkou a britským režisérem, ale zakázal zveřejňovat podrobnosti z procesu. K soudu se osobně dostavil jen Ritchie, který se synem žije v Anglii.

MacDonald před zahájením procesu řekl, že si “vroucně přeje”, aby 57letá Madonna a 47letý Ritchie našli “přátelské řešení” k ukončení bitvy o opatrovnictví. Zdůraznil, že je to v zájmu nezletilého syna. Americká soudkyně, která se případem zabývá v USA, se nedávno vyjádřila podobně.

Madonna, která se s Ritchiem rozvedla v roce 2008, začala požadovat, aby Rocco byl v její péči a žil s ní ve Spojených státech. Slavný Brit to odmítl a rozhodl se o syna bojovat.

Madonna během nedávného koncertu na Novém Zélandu připustila, že už počítá s tím, že o syna nejspíš přišla. Britský tisk zdůrazňuje, že otec a syn si velmi dobře rozumějí.

VIDEO: Nenápadná blondýna zpívá na pařížském náměstí. Je to Madonna!

 

Celebrity - další články

Doporučujeme