Spory mezi Beckhamovými neustávají. Krizí prochází i manželství Nicole a Brooklyna

7. září 2022·Celebrity·Redakce

Victoria Beckham Nicole moc nemusí. (Zdroj: Profimedia)

Nicole Peltz to v rodině svého manžela Brooklyna Beckhama nemá vůbec jednoduché. Se svou tchýní, módní návrhářkou Victorii Beckham si nesedla. Problémy trvají už delší dobu a nevypadá to, že by se situace měla změnit. Informaci přinesl Blesk.cz.

Spory mezi Victorií a Nicole byly už před svatbou a utajený zdroj se svěřil, že samotné přípravy na veselku byly strašné. Nicole nechtěla svou budoucí tchýni k ničemu pustit a všechno si organizovala sama. Victorii o ničem neřekla. Hádky řeší i Brooklyn, který se svými slavnými rodiči už několik týdnů nemluví. Davida a Victorii prý nejvíce naštvalo, že jejich zamilovaný syn přijal příjmení své manželky. Nyní se tak jmenuje Brooklyn Peltz Beckham.

Brooklyn Beckham (Zdroj: Profimedia)

A situace se zatím moc nezměnila. Nyní to vypadá, že spory jsou i mezi samotnými manželi. Brooklyn a Nicole si vyrazili do luxusní italské restaurace v Hollywoodu. Tam sice dorazili ruku v ruce a s úsměvem na tváři, ale po nějaké chvíli odcházeli každý zvlášť. První vyšel model, který si zdrceně sedl na obrubník a s mobilem v ruce o něčem přemítal.

View this post on Instagram

A post shared by @brooklynpeltzbeckham

Je tak možné, že jejich manželstvím zmítají spory Nicole a Victorie. Když třeba před pár dny vyšla hongkongská mutace magazínu Vogue s Brooklynem a Nicolou na titulní straně, Victorie na instagramu pogratulovala jen svému synovi. Snachu ostentativně vynechala.

Celebrity - další články

Doporučujeme