Stane se dvojnásobnou maminkou? Fanoušci spekulují o těhotenství Ewy Farne

28. srpna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Ewa Farna (Foto: ČTK)

Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech není jen o filmu, ale i hudbě. Hvězdou sobotního koncertu Koncert pro křídla byla zpěvačka Ewa Farna. Po jejím vystoupení začali fanoušci na Instagramu spekulovat, zda není zpěvačka opět těhotná.

Populární brunetka vystoupila v sobotu na Poštovním dvoře a roztancovala davy svých příznivců. Na koncert zvolila nicméně model, který fanoušky podnítil ke spekulacím o jejím druhém těhotenství. Ewa vynesla volné nesouměrné sako s bílým límečkem, které přímo vybízelo k ukrytí nějakého „tajemství“.

Někteří fanoušci tak na sociálních sítích spekulují o tom, zda není Ewa opět v očekávání. Dokonce se zde rozjela diskuze i na téma pohlaví. „Já si myslím, že je těhotná a maskuje to šaty,“ napsala jedna slečna na Instagramu.„Kdyby jo, tak to bude zase kluk, ale nevím proč, svěřila se se svým názorem jiná dáma.

Ewa nikdy netajila to, že by s manželem Martinem Chobotem chtěli další dítě. “Uvidíme, jak se k tomu příroda postaví,” přiznala před časem pro Blesk. Ewa si svého syna Artura pečlivě střeží, nedávno ukázala jeho fotku, ale pouze zezadu. Je téměř jisté, že pokud s Martinem něco tají, budou si fanoušci muset počkat.

Celebrity - další články

Doporučujeme