Ze syna Ewy Farné roste stylový rocker. Podívejte se, jak si užívá koncert

19. srpna 2021·Celebrity·Dominika Číčelová

Zpěvačka Ewa Farna (Foto: se souhlasem Beáta Mathé)

Zpěvačka Ewa Farná zveřejnila na svém instagramu velice vzácnou fotografii. Příspěvek ukazuje malého synka Artura, kterým se Ewa jen tak nepochlubí a před internetovým světem ho zatím převážně schovává. Všichni se tedy diví, že už je z něho velký kluk s vlastní kytarou.

Artur (Polsky Artuś) se zpěvačce Ewě Farné a jejímu manželovi, kytaristovi Martinu Chobotovi, narodil v červnu 2019 a od té doby jsme ho mohli na sociálních sítích zahlédnout jen zřídka. A pokud vůbec, tak jen takovým způsobem, aby nebyla vidět jeho tvář.

Naposledy zveřejnila Ewa fotku se synem v náručí v březnu tohoto roku. Ovšem jen z dálky, takže kromě světlých vlásků není z Artura v podstatě nic vidět. Pod tímto březnovým příspěvkem se rozepsala o tom, jak je malý synek většinu svého života zatím jen v lockdownu, a že doufá, že možnost socializace je již za dveřmi.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Ewa Farna (@ewa_farna93)

A její přání se stalo skutečností. Nový instagramový příspěvek ukazuje (už ne tak úplně) malého Artura, jak postává  na koncertě před pódiem. Ve vlasech má šátek jako správný rocker a v ruce drží malou kytárku. I když na fotce stojí zády, je jasné, že jablko nepadlo daleko od stromu. Tento malý rocker jistě nebude mít o hudební vlohy nouzi.

Celebrity - další články

Doporučujeme