Stovky lidí se v Ostravě rozloučily s hercem Norbertem Lichým

30. ledna 2024·Celebrity·Redakce·ČTK

Norbert Lichý. (Foto: Profimedia)

Stovky lidí se v úterý přišly rozloučit do Krematoria Ostrava s hercem, dabérem a hudebníkem Norbertem Lichým, který náhle zemřel 16. ledna ve věku 59 let. Smutečního aktu se účastnila veřejnost, přišli kolegové zesnulého herce i další osobnosti kulturního a společenského života. Další stovky lidí zamířily i do Divadla Petra Bezruče, což byla Lichého domovská scéna. Tam mohli příchozí na jevišti položit květinu a napsat svá slova do kondolenční knihy.

Divadlo se pro vzpomínající kolegy a divadelní diváky otevřelo v 11:00. Večer bude jeviště patřit komponovanému pořadu o kariéře ostravského herce. Na pódiu se vystřídá několik řečníků. Určený je pro rodinu a kolegy.

Ve 13:00 začal obřad v ostravském krematoriu. První smuteční hosté se tam začali scházet hodinu před začátkem. Smuteční síň zcela zaplnili. Mezi smutečními hosty nechyběl například herec Štěpán Kozub, šéf Herecké asociace Ondřej Kepka či exmanžel Pavly Tomicové Ondřej Malý. Desítky lidí tak obřad sledovaly venku na velkoplošné obrazovce.

View this post on Instagram

A post shared by Blesk.cz (@blesk.cz)

Celebrity - další články

Doporučujeme