Svoje největší štěstí má Daniela Šinkorová už doma. Cesta s malou fenkou ale nebyla jednoduchá

22. srpna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Daniela Šinkorová (Foto: Frekvence 1)

Příběh se šťastným koncem, takové máme nejraději. A přesně takový přinesla i herečka a zpěvačka Daniela Šinkorová. Ta se na dovolené na Sardinii zamilovala do opuštěného pejska a rozhodla se mu dát domov. A vypadá to, že to všechno dobře dopadlo.

Herečka Daniela Šinkorová, která v poslední době zářila v seriálu Sestřičky Modrý kód, má neskutečně velké srdce. Během svého pobytu v Itálii se totiž sblížila s místní toulavou fenkou. Jejich vzájemné sympatie přerostly v obrovskou lásku. Dokonce tak velkou, že se Daniela rozhodla pejska adoptovat. Vyřídila mu všechny potřebné papíry, psí pas, a ani ne po měsíci už má malou Mimi, ten nejkrásnější „suvenýr“ z cesty do zahraničí, doma.

View this post on Instagram

A post shared by Daniela Šinkorová (@sinkord_official)

Nebylo to ale vůbec jednoduché. Daniela se rozhodla, že fenku přesune do České republiky autem, ale pro zvířátko to byla velmi nepříjemná cesta. “Třikrát se poblinkala už cestou na trajekt. A to nás čekalo ještě 8 hodin a 12 hodin autem. Úplně definitivně jsem pochopila, co za zodpovědnost, starosti a strach si k té lásce vezu domů. Loď zvládla na jedničku. Ovšem hned v autě za přístavem se poblinkala, chudák, počtvrté,” líčila herečka.

Když jsem ji venčila na Brenneru, drkotaly jsme zuby obě. Bylo o 20 stupňů méně, než včera na Sardinii – tam bylo 42! A ještě k tomu pršelo. Nicméně pak už se Mimi do vytopeného auta těšila, nechala se zakrýt a spinká. Je to hrdinka,” popsala Daniela. Ta se s malou Mimi i pořádně mazlila, a to v posteli. “Což jsem se dušovala, že nikdy nedovolím,” přiznala kajícně.

View this post on Instagram

A post shared by Daniela Šinkorová (@sinkord_official)

Dnes už jsou obě zdárně doma a Mimi vypadá opravdu šťastně. Daniela ukazuje, jak se prohání na louce, jako by tu vyrůstala odjakživa. Její kolegové jsou z ní nadšení. “Jezusky, tolik lásky.. Tak ať se vám krásně žije,” napsala třeba zpěvačka Leona Machálková. Přidali se i Václav Noid Bárta, Veronika Arichteva, Mahulena Bočanová nebo Marek Holý. “To ona má velké srdce, to ona si našla mě, to ona má osobnost, to ona je naprosto… kouzelná. Já jsem jen potkala osud,” reagovala Daniela.

Celebrity - další články

Doporučujeme